- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
Do sprzedania za symboliczną kwotę farby wodne i rozpuszczalnikoweKOMENTARZY: 0ODSŁON: 3406
~ Dodany: ponad rok temu
Mam do odsprzedania za symboliczną kwote farby przeterminowane (możliwość przedłużenia terminu ważności z klauzulą nie stosowania w przemyślę motoryzacyjnym). Farby jakościowo są ok, oryginalnie zapakowane.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 0 )
-
Do sprzedania za symboliczną kwotę farby wodne i rozpuszczalnikoweKOMENTARZY: 0ODSŁON: 3305
Mam do odsprzedania za symboliczną kwote farby przeterminowane (możliwość przedłużenia terminu ważności z klauzulą nie stosowania w przemyślę motoryzacyjnym). Farby jakościowo są ok, oryginalnie zapakowane.
-
Do sprzedania za symboliczną kwotę farby wodne i rozpuszczalnikoweKOMENTARZY: 0ODSŁON: 2619
-
Do sprzedania farba nawierzchniowa Interthane 990 RAL 3011KOMENTARZY: 0ODSŁON: 1873
Mamy do sprzedania 200 l farby nawierzchniowej PUR w kolorze RAL 3011, wysoki połysk, jest to farba z Intera, Interthane 990, która nam została po zakończeniu jednej z budów. Farba była zakupiona przez nas w kwietniu tego roku, termin ważności farby to 2 lata. Kontakt tel. 673872965
-
Oprogramowanie zarządzania lakiernią proszkowąKOMENTARZY: 0ODSŁON: 1764
Witam serdecznie, znacie jakieś dobre oprogramowanie do zarządzania lakiernią proszkową? A tak naprawdę potrzebuję programu do wystawienia zleceń na malowanie proszkowe. z góry dzięki ;)
-
Doradztwo techniczne w zakresie optymalizacji procesów malowania proszkowego i przygotowania powierzchniKOMENTARZY: 0ODSŁON: 1936
Prowadzę usługi w zakresie doradztwa technicznego z zakresu optymalizacji procesów malowania proszkowego oraz przygotowania powierzchni. Jeżeli masz problem ze swoim procesem lub potrzebujesz szkoleń dla swojej załogi, skontaktuj się ze mną. 792-871-031
-
Doradztwo techniczne w zakresie optymalizacji procesów malowania proszkowego i przygotowania powierzchniKOMENTARZY: 0ODSŁON: 1528
Prowadzę usługi w zakresie doradztwa technicznego z zakresu optymalizacji procesów malowania proszkowego oraz przygotowania powierzchni. Jeżeli masz problem ze swoim procesem lub potrzebujesz szkoleń dla swojej załogi, skontaktuj się ze mną. 792-871-031
-
Kataforeza KOMENTARZY: 2ODSŁON: 3057
Witam, Czym się różni kataforeza od lakierowania proszkowego i czy warto spróbować? Znalazłem firmę w mojej okolicy ( np. 3S-KTL, nie podaję linka, żeby nie było, że reklama ) chwalą się że to najlepsza metoda jeśli chodzi o antykorozję, co o tym sądzicie bo nie bardzo się znam na tym?
- Zobacz wszystkie komentarze ( 2 )
OSTATNIO NA FORUM
Początki
~ Pa-Stal
Wygrzewam każdy element ze względu na to że robiłem różne próby bez i z wygrzaniem po (piaskowaniu- ocynkowana - oraz konstrukcje...
Ocynk przed malowaniem
~ Karolina
Wysrutować lub pasywować przed malowaniem. Stosuje się te dwie metody
Początki
~ Karolina
-Pa -Stal kto ci każe przed malowaniem pierwszej wartwy wygrzewać stal? Jaki to ma sens? Wysuszyć jak masz myjke natryskową to tak ale...
Początki
~ Pa-Stal
Witam ja osobiście nie jestem specem bo maluje raptem kilka miesięcy lecz kilka spraw i doświadczenia już trochę nabrałem otóż...
Co zrobić żeby nie występowała klatka Faradaya?
~ Pa-Stal
Witam obecnie maluje na aplikatorze Wagner i by nie powstawała klatka Faradaya w zakamarkach zmniejszam parametry np: 75 kv / 15 ua I...