- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
ODCIAG PYŁU Z PIASKOWANIAKOMENTARZY: 2ODSŁON: 3146
~ Dodany: ponad rok temu
witam, koledzy poszukuje odciagu pyłu z piaskowania, pomieszczenie około 200m3 lub cały obieg zamkniety najlepiej uzywany, jakies komory całe gotowe firma poczatkujaca wiec szukamy uzywek ale jak ktos ma namiar na producenta nowych to tez poprosze, pozdrawiam
- Zobacz wszystkie komentarze ( 2 )
-
plastik proszkiemKOMENTARZY: 6ODSŁON: 4221
Witam, czy znacie kogoś kto by malował plastik proszkiem?
- Zobacz wszystkie komentarze ( 6 )
-
Przebudowa cyklonuKOMENTARZY: 1ODSŁON: 2538
Witam.. Czy ktoś z was jest w stanie powiedzieć czy taka przebudowa cyklonu ma sens?? Chodzi o wydłużenie rury wyciągu.. W celu zmniejszenia odpadu farby, mi osobiście wydaje się, że mogłoby to pomóc ale szukam innego zdania.. Pozdrawiam
- Zobacz wszystkie komentarze ( 1 )
-
NABER-to już koniecKOMENTARZY: 6ODSŁON: 2874
Podobno firma NABER zbankrutowała, wie ktoś może czy to prawda. Czasami coś tam kupujemy bo niska cena ale jakość pozostawia wiele do zyczenia, brak stabilności. Słyszałem, że właśnie przez to mają kłopoty i są bliscy bankructwa
- Zobacz wszystkie komentarze ( 6 )
-
Farby Proszkowe CWS Powder Coastings KOMENTARZY: 21ODSŁON: 9572
Poszukuje opinii o farbach proszkowych firmy CWS Powder Coastings .Dostałem dość ciekawą ofertę cenową,lecz chciałbym się dowiedzieć o jakości tych farb .Ktoś korzysta lub korzystał z usług tej firmy ?
- Zobacz wszystkie komentarze ( 21 )
-
Szukam lakierniKOMENTARZY: 15ODSŁON: 8415
Witam wszystkich, Szukam lakierni proszkowej do realizacji dużych zleceń, około 1 paleta/tyg.(części do maszyn - nieduże) ale wymaganiem jest przygotowanie powierzchni - fosforanowanie cynkowo-manganowe. Czy jest ktoś zainteresowany współpracą, stałe zlecenia.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 15 )
-
dom: kompresor + pistoletKOMENTARZY: 2ODSŁON: 2575
Kochani szukam na potrzeby domu jednorodzinnego kompresora z końcówkami. Budżet to 500zł. Na elktrodzie prowadzę dyskusję pod tym linkiem: http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?p=12624369#12624369 Ktoś doradza mi napewno dobrze ale droższe zestawy. Naprawdę nie pomaluję ogrodzenia pistoletem z wężykiem spiralnym + np. kompresorem Black/decker np. model CP2525S ? Takich o wiele tańszych zestawów z pistoletem na Allegro jest odgroma. Podpowiedzcie czy moja propozycja mi wystarczy?
- Zobacz wszystkie komentarze ( 2 )
-
fluorescencyjne farby proszkoweKOMENTARZY: 8ODSŁON: 4279
Czy ktos z was spotkał się z fluorescencyjnymi farba proszkowymi nie interesują mnie jaskrawe kolory tylko takie co w nocy zaczynają świecić.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 8 )
OSTATNIO NA FORUM
Początki
~ Pa-Stal
Wygrzewam każdy element ze względu na to że robiłem różne próby bez i z wygrzaniem po (piaskowaniu- ocynkowana - oraz konstrukcje...
Ocynk przed malowaniem
~ Karolina
Wysrutować lub pasywować przed malowaniem. Stosuje się te dwie metody
Początki
~ Karolina
-Pa -Stal kto ci każe przed malowaniem pierwszej wartwy wygrzewać stal? Jaki to ma sens? Wysuszyć jak masz myjke natryskową to tak ale...
Początki
~ Pa-Stal
Witam ja osobiście nie jestem specem bo maluje raptem kilka miesięcy lecz kilka spraw i doświadczenia już trochę nabrałem otóż...
Co zrobić żeby nie występowała klatka Faradaya?
~ Pa-Stal
Witam obecnie maluje na aplikatorze Wagner i by nie powstawała klatka Faradaya w zakamarkach zmniejszam parametry np: 75 kv / 15 ua I...