- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
Szukam zleceńKOMENTARZY: 0ODSŁON: 1769
~ Dodany: ponad rok temu
Witam, Posiadam wolne moce przerobowe w lakierni proszkowe. Do wykorzystania dwie, w pełni automatyczne linie malowania proszkowego. Specjalizujemy się w malowaniu elementów podwoziowych do samochodów - przygotowanie powierzchni pasywacja cyrkonowa lub fosforanowanie cynkowo-wapniowe. Zainteresowanych proszę o kontakt: 691-302-617
- Zobacz wszystkie komentarze ( 0 )
-
imitacja drewna na staliKOMENTARZY: 0ODSŁON: 1591
Witam, Zapraszamy do współpracy oferujemy usługę powlekania stali w strukturze drewna do 6mb kom 697536034 lub profel@poczta.fm www.fello.com.pl
-
Farba proszkowa KOMENTARZY: 0ODSŁON: 1702
Witam, Posiadam do doddania farbę proszkowa odpadowa duże ilośći. Kolor srebrny, po jednym przejściu przez kabinę. tel. 519 180 954
-
sprzedam przeterminowane farbyKOMENTARZY: 0ODSŁON: 1759
Do odsprzedania ok 2700 litrów materiałów lakierniczych przeterminowane(rozpuszczalniki, farby wodne, emalie epoksydowe, grunty, podkłady, itp.- przemysłówka), kontakt 696 944 978
-
Oddam farbę proszkową odpadową oraz przeterminowane farbyKOMENTARZY: 2ODSŁON: 2948
Mam do oddania farby proszkowe odpadowe oraz przeterminowane farby proszkowe. Całość w ilości około 2-3 ton. Różne kolory.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 2 )
-
czy ktoś odbiera nagrody od 3M?KOMENTARZY: 1ODSŁON: 2170
czy ktoś z forum korzysta z ich promocji? Na https://promocja3m.pl/ zarestrowałem kody, zamówiłem wiertarke i czekam, ktoś wie ile to zwykle trwa?
- Zobacz wszystkie komentarze ( 1 )
-
normaKOMENTARZY: 0ODSŁON: 1997
Witam, potrzebuję wgląd do normy ASTMG-154. Gdyby koś nią dysponował - proszę o przesłanie na fwmechanik1@wp.pl
-
pracaKOMENTARZY: 0ODSŁON: 2062
Szukamy doświadczonego lakiernika proszkowego nie lakierujemy ogrodzeń raczej indywidualne zlecenia https://www.facebook.com/lakierowanie.malowanie.proszkowe/ Katowice Pozdrawiam Tomasz M 506171155
OSTATNIO NA FORUM
Początki
~ Pa-Stal
Wygrzewam każdy element ze względu na to że robiłem różne próby bez i z wygrzaniem po (piaskowaniu- ocynkowana - oraz konstrukcje...
Ocynk przed malowaniem
~ Karolina
Wysrutować lub pasywować przed malowaniem. Stosuje się te dwie metody
Początki
~ Karolina
-Pa -Stal kto ci każe przed malowaniem pierwszej wartwy wygrzewać stal? Jaki to ma sens? Wysuszyć jak masz myjke natryskową to tak ale...
Początki
~ Pa-Stal
Witam ja osobiście nie jestem specem bo maluje raptem kilka miesięcy lecz kilka spraw i doświadczenia już trochę nabrałem otóż...
Co zrobić żeby nie występowała klatka Faradaya?
~ Pa-Stal
Witam obecnie maluje na aplikatorze Wagner i by nie powstawała klatka Faradaya w zakamarkach zmniejszam parametry np: 75 kv / 15 ua I...