- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
Literatura, podręcznikiKOMENTARZY: 2ODSŁON: 3698
~ Dodany: ponad rok temu
Witam Rozpoczełem prace w malarni proszkowej i potrzebuję fachowej wiedzy (na początek teoretycznej) na temat tej technologi. Jeżeli mógłbym prosić o jakieś namiary na książki podręczniki, autorów itp. byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam
- Zobacz wszystkie komentarze ( 2 )
-
Termometr do mierzenia rozkładu temperatury w piecuKOMENTARZY: 5ODSŁON: 5958
Witam poszukuje urządzenia do mierzenia rozkładu temeperatury w piecu ktoś może podrzucić nazwę producenta?
- Zobacz wszystkie komentarze ( 5 )
-
Praca dla LakiernikówKOMENTARZY: 0ODSŁON: 3479
Oferujemy pracę dla Lakierników mających doświadczenie w lakierowaniu w kabinie. Jest to praca w Chorzowie, bezpośrednio u naszego klienta, w oparciu o umowę o pracę. Wynagrodzenie: 3000 - 3500zł brutto. W przypadku zainteresowania oferta prosimy o przesłanie cv na adres: cvpl@opteam.fi z dopiskiem w temacie: LAK/CH/20011. Opteam Poland Sp.z o.o. jest agencją zatrudnienia działającą na podstawie wpisu do rejestru podmiotów prowadzących agencje zatrudnienia o numerze certyfikatu 4458. Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. Nr 133 poz. 833)”.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 0 )
-
problem z myjką malowanie proszkoweKOMENTARZY: 2ODSŁON: 4026
Czy obecność sporej piany w wannie z Bonderite jest normalnymzjawiskiem czy świadczy o zabrudzeniu wanny. Proces malowaniaproszkowego, metoda czyszcenia natryskowa
- Zobacz wszystkie komentarze ( 2 )
-
Czyszczenie lini proszkowejKOMENTARZY: 0ODSŁON: 3497
Witam, Poszukuje firmy która jest może zająć się wyczyszczeniem całego transportera na malarni proszkowej dokładniej chodzi mi o wyczyszczenie głównego łańcucha i szyny jezdnej długość ok 400mb. Zainteresowane osoby proszę o kontakt rafi36@onet.eu
-
pomiar grubościKOMENTARZY: 1ODSŁON: 3793
Witam Jestem studentką i potrzebuje materiałów dotyczących pomiarów grubości powłok i urządzeń do pomiarów grubości. Jeśli mógłby ktoś udostępnić mi artykuł "Przyrządy do pomiarów grubości powłok cz.1. Lakiernictwo 2004, nr6 s. 53. Zamawiałam ten numer czasopisma jednak on nie doszedł więc bardzo proszę o pomoc. Mój mail limoncia@o2.pl
- Zobacz wszystkie komentarze ( 1 )
-
płaca lakiernika a obowiazkiKOMENTARZY: 0ODSŁON: 3836
malowanie 7 godzin dziennie do tego cała masa innych obowiazków ktore zajmuja nastepne 3 godziny w sumie 53 godz tygodniowo zapierd...na lakierni łacznie z chemia załadunkiem rozładunkiem klietow pakowaniem dzwiganiem ,szlifowaniem i tak dalej bez konca,w zamian 12pln na godz,prosze o recenzje i podpowiedz o ile moge walczyc wiecej w lakierni w ktorej pracuje,pozdrawiam wszystkich lakiernikow.
-
woda demiKOMENTARZY: 3ODSŁON: 4226
witam.potrzebuję namiary na dobrego i niedrogiego producenta osprzetu do produkcji wody demi
- Zobacz wszystkie komentarze ( 3 )
OSTATNIO NA FORUM
Początki
~ Pa-Stal
Wygrzewam każdy element ze względu na to że robiłem różne próby bez i z wygrzaniem po (piaskowaniu- ocynkowana - oraz konstrukcje...
Ocynk przed malowaniem
~ Karolina
Wysrutować lub pasywować przed malowaniem. Stosuje się te dwie metody
Początki
~ Karolina
-Pa -Stal kto ci każe przed malowaniem pierwszej wartwy wygrzewać stal? Jaki to ma sens? Wysuszyć jak masz myjke natryskową to tak ale...
Początki
~ Pa-Stal
Witam ja osobiście nie jestem specem bo maluje raptem kilka miesięcy lecz kilka spraw i doświadczenia już trochę nabrałem otóż...
Co zrobić żeby nie występowała klatka Faradaya?
~ Pa-Stal
Witam obecnie maluje na aplikatorze Wagner i by nie powstawała klatka Faradaya w zakamarkach zmniejszam parametry np: 75 kv / 15 ua I...