- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
Aplikator zbiorniczkowyODSŁON: 3575
~ Andrzej Śląsk Dodany: ponad rok temu
Koledzy. Szukam dobrego, pewnie nietaniego, aplikatora zbiorniczkowego. Dostaję czasami drobne elementy i szkoda mi czasu na czyszczenie dużego i wszystkie z tym zwiazane sprawy. Może ktoś ma do sprzedania dobry używany. Na Allegro nic ciekawego ostatnia niema. Pozdrawiam...
-
~ deccorativo 3 ponad rok temu Kolego nie wiem czy myślisz o zbiorniczkowym trybo czy elektro Odradzam kupowanie używanego bo będzie zjechany, kiedy nowy trybo ze zbiorniczkiem od dołu ( kiedyś Durex)kosztuje kilkaset złotych. Mam taki i jest niezły. Jeśli chcesz namiary na nowego producenta-zadzwoń do mnie 508267663 - odszukam adres.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Andrzej Śląsk 2 ponad rok temu Dzięki kolego za odpowiedź. testowałem aplikator firmy Durex-bis,z dolnym zbiorniczkiem trybo koszt ok. 1 tys. zł. ale szczerze powiem niezbyt byłem zadowolony. Ogólnie był OK, ale diabeł tkwi w szczegółach. Pozdrawiam...oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ deccorativo 1 ponad rok temu Kolego jeśli zasadniczą wagę przykładasz do szczegółów to poszukaj czeskiego EST będzie kosztował ponad 2,5 tys zl robił to samo co Trybex ale wyglądał dopracowany w szczegółach.oceń komentarz zgłoś do moderacji