• Reklama
    A1 - kabe

Szukaj

Reklama
    B1 - IGP 2024 Julian

Forum

Dział

Wątek

• ~ qwe 15 ponad rok temu tak, zbiór "Lakiernictwa Przemyslowego"
      oceń komentarz zgłoś do moderacji
    • ~ suomi 14 ponad rok temu a może coś bardziej kompaktowego. chodziło mi o jakis podręcznik o zasadach kładzenia powłok, ich kontroli i kontroli środka pokrywającego. Potrzebuję tych informacji do nieco innej działki a mianowicie do powlekania tabletek. Na pierwszy rzut oka komletnie co innego a jednak to samo. Słyszałem od starszego kolegi, że najwięcej informacji mogą mi pomóc zdobyć spece od lakiernictwa.
    • ~ ix 13 ponad rok temu nie ma czegos takiego
    • ~ slonkodora 12 ponad rok temu jest, poradnik lakiernika wydany jakieś 20 lat temu...
    • ~ Hubert 11 ponad rok temu a gdzie taki poradnik mozna znaleźć??
    • ~ slonkodora 10 ponad rok temu przy odrobinie szczęścia w jakimś antykwariacie lub w bibliotece...
    • ~ slonkodora 9 ponad rok temu "Lakiernictwo samochodowe" Grażyna Sobierajska Zbigniew Neuman SIMP-ZORPOT Szczecin str.345,Wyd.III ale to jest ściśle o lakiernictwie samochodowym, a właściwie o renowacji. Też godne polecenia :)
    • ~ Adam_sz@02.pl 8 ponad rok temu koledzy a coś o pokrywaniu proszkiem?
    • ~ slonkodora 7 ponad rok temu chciałam zauważyć, że panie też tu są...
    • ~ Hubert 6 ponad rok temu SlonkoDora słuszna uwaga, trzeba zaznaczać swoja obecność, a skąd jesteś?
    • ~ slonkodora 5 ponad rok temu Wrocław :)
    • ~ arqu 4 ponad rok temu nikt nie wspomniał o ISO 12944?
    • ~ ponzio 3 ponad rok temu jest manual po angielsku http://www.coatings.de/pcmanua...
    • ~ mac 2 ponad rok temu lakiernictwo odradzam, mało obiektywne. Tak szczerze to wiekszosc artykułów to art. sponsorowane. Jak zaplacisz to wszystko w samych superlatywach opisza.Ciezko z taka "biblia". Kazdy opiera sie na wlasnym doswiadczeniu i przekonaniach, pozdrawiam
    • ~ motodane 1 ponad rok temu A może coś takiego jak: Vademecum Lakiernika http://www.motodane.pl/index.p...