- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
Ceny farbODSŁON: 4257
~ Romano Dodany: ponad rok temu
Co się dzieje?!?!? Ci od proszków chyba szaleją, co chwile inna cena, niektórzy dają mi cenę w euro :-(. Nie wiecie czasem kto ma w miarę stabilne ceny? Tylko nie mówcie mi nic o Colorusie i Pulvericie bo od nich ceny juz znam wrrrr. Jak to wogóle u Was wygląda?
-
~ MISIO 8 ponad rok temu kolego nikt chyba dzisiaj nie da Ci stabilnych cen w PLN.Każdy kupuje surowce do produkcji farb w USD lub EURO.Jeśli chcesz dobre farby musisz za to zapłacićoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ stabilny 7 ponad rok temu Stabilna firma to duża firma,która może daĆ poczucie bezpieczeństwa.Pamiętajcie drodzy Państawo o najiększej, najstarszej doświadczeniem firmi e z Cieszyna, tera już dużej miedzynarodowej Firmie PPG Polifarb Cieszyn S.A. nie spotkałem się żeby ta firma robiła kogoś w konia tłumacząc się kursem euro.Polecamoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ la Kiernik 6 ponad rok temu Nie przesadzaj ze "stabilna" reklama. Zanim podejma niestandardowy temat to z Beckersa lub Kalisza juz mam gotowe probki do oceny! Nawet Sniezka potrafi byc szybsza (choc nie lepsza), a kursy walut dot wszystkich!oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ raf 5 ponad rok temu Proponuje Polifarb Kalisz maja dobre ceny i oczywiscie ceny w PLNoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Romano 4 ponad rok temu No i tak jak podejrzewałem, zamiast kolegów lakierników odezwali się niemalże sami handlowcy :-(oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ mioduch 3 ponad rok temu Nie dziw się że ceny są "ruchome" skoro nawet polscy producenci są zależni od euro bo komponenty ściągają z zagranicy. Mi sie udało utrzymac w miarę stabilne ceny preaktycznie u wszystkich sprzedawców u których kupuje.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Romano 2 ponad rok temu A gdzie kupujesz?oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ lackier 1 ponad rok temu Kolego, rzeczywiście wszyscy troche podnieśli ceny ale z tego co rozmawiam z handlowcami to tłumaczą to cenami żywic. A w tej chwili dochodzi jeszcze kurs euro który ciągle skacze.oceń komentarz zgłoś do moderacji