- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
chemia do usuwania nalotu rdzyODSŁON: 3335
~ jacekp Dodany: ponad rok temu
Witam, mam pytanko. Czy istnieje jakaś chemia do usuwania nalotu rdzy z kształtowników stalowych?? Chodzi mi o chemię do myjki.
-
~ pulversulejowek 4 ponad rok temu Każda firma ( na banerkach z boków masz do nich linki - wystarczy kliknąć)oferuje preparaty do usuwania rdzy tylko musisz dokładnie napisać do jakiej myjki : natryskowej niskociśnieniowej, zanurzeniowej, ultradzwiękowej ,czy z podgrzewaniem czy bez -czyli dokładnie podać parametry procesu jaki stosujesz - to pierwsze. Po drugie jakie to profile : rodzaj metalu i oznaczenie , gorąco czy zimno walcowane. Tak coś z mojego doświadczenia przeczuwam ze to profile stalowe gorąco walcowane z zendrą a nie rdzą - to jak jest naprawdę? bo jak trafiłem to potrzebny preparat do usuwania zendry i o to zwracaj się do dostawców.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ jacekp 3 ponad rok temu możesz podać swojego maila. Chciałbym się dowiedzieć więcej szczegółów.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ pulversulejowek 2 ponad rok temu Raczej mnie tu znają ale podaję henryk@pulverpolska.ploceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ jacekp 1 ponad rok temu Ja jestem tu nowy, ale przeczytałem całe forum i widzę, że w wielu kwestiach się wypowiadasz.oceń komentarz zgłoś do moderacji