• Reklama
    A1 - kabe

Szukaj

Reklama
    B1 - konica minolta 18.02.2022-31.12.2024 Bogumiła

Forum

Dział

Wątek

• ~ marys 18 ponad rok temu podobno te zamienniki np kupowane w polsce sa słabej jakości polecam lekture: "podróbki - pozorne oszczędności" znalazlem cos takiego w nr 3/65/2010 maj-czerwiec
      oceń komentarz zgłoś do moderacji
    • ~ Marcarr 17 ponad rok temu ja zakupiłem od nich części i wszystko jest ok jestem zadowolony wpłaciłem im sianko z góry i doszło po tygodniu a co do jakości nie widzę różnicy
    • ~ Michał 16 ponad rok temu No właśnie jestem w trakcie finalizowania transakcji z nimi. Wysyłka to jedyne 30$ co przy ich cenach i tak jest bardzo opłacalne. A jak dojdzie sprawdzimy jakosc...
    • ~ nemo 15 ponad rok temu prosze o wicej opini na temat ich jakosci - fakt ceny mają bomba
    • ~ Michał 14 ponad rok temu No i doszły mi chińskie zamienniki, paczka DHL Express za 30$ doszla z Chin statkiem w 6 dni! A co do zamienników to wyglądem nic nie różnią się od oryginałów, wyglądają solidnie ale trzeba bedzie je przetestować. Oszczędność na 12 szt dyszek i wkładek to aż 350zł, zobaczymy czy się opłaci...
    • ~ wall 13 ponad rok temu Nie zdziwiłbym się gdyby były produkowane w tej samej fabryce co oryginały... ;-)
    • ~ pio 12 ponad rok temu jakiś cennik jest dostępny ?
    • ~ Michał 11 ponad rok temu Co do cennika to moża do nich napisać i przyślą a jak nie to podej mejla i podeśle to co mi wysłali.
    • ~ nemo 10 ponad rok temu do Michał cz y mozesz juz coś powiedzieć na temat jakosci chińskich zamienników ?
    • ~ Michal 9 ponad rok temu A ja po wstępnym przetestowaniu dysz venturiego do Gemy mogę powiedzieć ze nic się jakością od oryginalnych nie różniły, wytrzymały tyle samo co gemowskie tak więc zamówiłem juz 2 paczuszkę gdzie na kilkudziesięciu pierdółkach idzie oszczedzić 2500zł,tyle ze jest potem troche zabawy z otrzymaniem potwierdzenia oclenia ale telefon do DHLu wystarczy a oni poprzez agencje celną dostarczają potrzebne dokumenty. Zobaczymy teraz jak reszta zamienników bedzie się sprawowała...
    • ~ nemo 8 ponad rok temu dzieki za informację, dziś zamawiam, jak przetestuje podziele sie informacjami.
    • ~ Ania 7 ponad rok temu ludzie, kupujecie te rzeczy z Chin, a tyle się mówi, że tam wyzysk klasy pracowniczej, że człowiek robi za grosze, nie starcza na życie, pracuja w masakrycznych warunkach.
    • ~ Michał 6 ponad rok temu A jak się zamawia w Gemia albo Nordsonie to jest to wyzysk ale na nas....
    • ~ Marcarr 5 ponad rok temu ja zakupiłem zamienniki do wagnera i jestem zadowolony z jakości a żeby było śmieszniej to zakupiłem aplikacje od nich replikę gemy za grosze jak dostane przesyłkę wypowiem się na temat jakości aparatu
    • ~ nemo 4 ponad rok temu zamienniki juz testuję 2 tygodnie, jakość porównywalna z oryginałami.
    • ~ Michal 3 ponad rok temu Przetestował już ktoś te chińskie aplikacje za grosze? Nadają się do czegość? Jak z kosztami transportu i cłem>
    • ~ Marcarr 2 ponad rok temu jestem zadowolony z chinskiej aplikacji maluje jak wagner a kosztuje mniej domalowuje zakamarki polecam te aplikacje tylko teraz nie wiadomo jeszcze jak z żywotnością sprzętu będzie
    • ~ dar 1 ponad rok temu Możecie koledzy podesłać mi namiary jakieś na firmę która sprzedaje te zaminiki? Mam u siebie kilka aplikacji manualnych i autoamty malujące Wagnera no i wiecie jak z kosztami utrzymania.Aby zarobic należy szukac oszczędności.Pomozecie mój mail darecki32@tlen.pl