- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
Dotacje z UEODSŁON: 3919
~ husbus Dodany: ponad rok temu
Witam, Przeglądałem trochę to forum i w jednym z tematów ktoś z Was wspomniał o dopłatach do lakierni proszkowych. Czy ktoś wie coś więcej na ten temat? Jestem w trakcie otwierania takowej. Z góry dziękuje za pomoc.
-
~ adas 3 ponad rok temu ja widzialem kiedys w reklamie firmy nordson taką informację, może oni cos na ten temat wiedząoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ skolski 2 ponad rok temu Na temat dopłat do lakierni proszkowych wiem tyle, że jest program: Innowacje Technologiczne. Jeżeli inwestujesz w nowoczesny sprzęt, który jest przyjazny środowisku i pozwala na zoptymalizowanie zużycia materiałów lakierniczych to można uzyskać subwencję z Unii. Niestety szczegółów odnośnie "papierologii" nie znam, choć wiem, że jest przy tym dużo pracy. To jedyna droga do uzyskania zwrotu kosztów inwestycji o jakiej ja wiem, ale być może są też inne programy zapomogowe.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ karol 1 ponad rok temu jeśli jest Pan zainteresowany dotacją do lakierni, to proszę o kontakt 605 440 778oceń komentarz zgłoś do moderacji