• Reklama
    A1 - kabe

Szukaj

ReklamaB1 - EcoLine 04.2021-12.2024 Bogumiła

Forum

Dział

Wątek

• ~ pulverpolska 2 ponad rok temu Mamy takie farby proszkowe i technologię nazwaną Pulver Rust Effect. Pozwala ona uzyskać bardzo wierny efekt rdzy blach stalowych Cor-Ten A lub Corten B na różnych etapach rdzewienia ( zobacz zdjęcia w Googlach dla wpisu "corten steel" oraz dla blachy Ruukki) stosowanych na fasady budowli , elementy architektury krajobrazu np. pomniki,gazony,płoty,wygrodzenia,ławki ale także do zastosowań architektury wnętrz jak sufity podwieszane,schody, balustrady. Robimy w tych efektach nawet ramy rowerowe. Nasz system i farby posiada atest Qualicoat i GSB i może być stosowany na zewnątrz tak jak poliestrowe farby fasadowe. Podstawowy problem w tym że efekt rdzy nie jest jednolity ma zacieki,przebarwienia, ogniska korozji. Więcej nie mogę opisać bo to przedmiot praw patentowych. Poważnie zainteresowanym zakupem licencji mogę natomiast przesłać zdjęcia blach stalowych ocynkowanych z wykonanym w Polsce efektem rdzy Pulver. Umieszczam tez jedno zdjęcie poglądowe panela złożonego z kilku blach tu: http://www.fotosik.pl/pokaz_ob... Uwaga - Nie wyrażam zgody na kopiowanie i używanie zdjęc bez pisemnej zgody. Pytania pod henryk@pulverpolska.pl
      oceń komentarz zgłoś do moderacji
    • ~ Paweł 1 ponad rok temu Mam taką farbę. poproszę o kontakt 0 695 60 62 62
      oceń komentarz zgłoś do moderacji