- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
Farby proszkowe, cienkopowłokoweODSŁON: 4356
~ Balbin Dodany: ponad rok temu
Co sądzicie na temat proszkowych farb cienkowpołokowych. wiem że niektórzy producenci mają je w ofercie. Czy malowaliście już nimi? Czy faktycznie są wydajne i jak się to ma do ceny?
-
~ X-men 4 ponad rok temu znalazłem bardzo dobry artykuł na ten ytemat Pna Jelonka "Cienkopowłokowe farby proszkowe - zalety i ograniczenia." (2(34)/2005) w "lakiernictwie przemyslowym"oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Balbin 3 ponad rok temu Poszukam, dzięki. Niestety tam tylko teoria, a ja jestem ciekaw jak to wygląda od strony praktycznej, niejako w terenie i malarzy.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ mac 2 ponad rok temu wielu producentow je ma, natomiast nie wszystkie sie sprawdzaja, cos mi sie wydaje ze nie jest to do konca opracowana technologia, ja wiem ze u dwoch duzych producentow grzejnikow poprostu sie nie sprawdzily, byly jakies problemy z nanoszeniem proszku na podklad,w drugiej srednio szly na automacie, ale nie wiem o co chodzi, osobiscie nie testowalemoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ wall 1 ponad rok temu Farby cienkopowłokowe najlepiej sprawdzają się podczas masowej produkcji paneli sufitowych. pzdroceń komentarz zgłoś do moderacji