• Reklama
    A1 - eko color 08.11-31.12.2023 Julian

Szukaj

Reklama
    B1 - IGP 2024 Julian

Forum

Dział

Wątek

• ~ Bartek 13 ponad rok temu http://www.fotosik.pl/pokaz_ob... takie cosik interesuje ?
      oceń komentarz komentarz zgłoszony do moderacji
    • ~ Rycerz;-) 12 ponad rok temu Fajny kolorek masz zdjęcia całych felg ? .Maluję z IBY podobnym lecz ten jest bardziej wyrazisty jak możesz podaj co to za farba.
      oceń komentarz zgłoś do moderacji
    • ~ Miras 11 ponad rok temu Bartek dokładnie taki odcień :D Tylko teraz co to firma/kod ?z góry dzięki
    • ~ bartek 10 ponad rok temu http://www.fotosik.pl/pokaz_ob... Tu macie wszystkie u klienta przed montażem. Na kolor poszedł bezbarwny transparent pełen połysk. Ten akurat z pulverita i nie wiem dlaczego ale najbardziej mi odpowiada pod wzgledem połysku twardosci i dobrze sie rozlewa według mnie. Zawsze mi sie morda smieje jak wyjezdzam z pieca tak sie swieci :) Baze kombinowałem dłuuuugi czas bo dobry klient i auto niecodzienne napisze tak jak zamówienie mi odeslali: 1.AKZO PE ŻÓŁTY FLUORESCENT - JASKRAWY 2.AKZO PE ŻÓŁTY FLUO 3.IGP PE NCS S1060G90Y JASNY ZIELONY 4.AKZO PE PANTONE 381C ZIELONY FLUO ten ostatni napewno nie a dokładniej którym malowałem powiem Wan jutro bo mam chyba tego cholerstwa jeszcze gdzies w kartonie schowane i powinno byc dokładne oznaczenie. Warte dodania, że z róznych stron te felgi raz sa zółte raz zielonkowate masakra jakas a klient dostał na głowe, rower juz mu tym malowałem, stolik barowy pod altanke najchetniej sam by sie tak pomalowal :) Dam znac jutro chłopaki dokladniej z symbolami. Pozdrawiam
    • ~ Miras 9 ponad rok temu Bartek to ty wymieszałeś te 4 proszki ze sobą czy nakładałeś jeden na drugi ? Bo nie rozumiem :D
    • ~ Miras 8 ponad rok temu Dobra już rozumiem z rana nie bardzo załapałem co czytam :D
    • ~ bartek 7 ponad rok temu Panowie na kartonie mam tylko opis zolty fluo. Dzisiaj mój dostawca poszuka co to za kolor i nie obiecywał ale może ustali oznaczenie. W najgorszym przypadku bedziesz musial zamówić próbki i będzie wszystko jasne. Odrzucilem IGP ma oznaczenie 381C a to zielone jabłko jest nawet sobie opisalem w ten sposób wiec masz dwie możliwości. Znając firmę powinieneś sie dogadać z nimi o co chodzi. Pozdrawiam
    • ~ Miras 6 ponad rok temu Ok dzięki wielkie Bartek
    • ~ Dawidcz 5 ponad rok temu Bartek byłbyś wstanie odsprzedać trochę takiej farby ?
    • ~ bartek 4 ponad rok temu Witam. Ile to jest według Ciebie troche ❓ po koleżeńsku moge Ci cos wyslac a dystrybucji nie prowadzę. Większe ilości szukaj pod nazwami które podalem. Pozdrawiam
    • ~ Marek K. 3 ponad rok temu Bartku - chętnie kupiłbym od Ciebie trochę tego proszku (chciałbym wymalować powierzchnię 1m2). Mój nr tel. 502 838 908.
    • ~ Creasy 2 ponad rok temu Bartek posiadasz jeszcze ten lakier bo chętnie odkupiłbym trochę. Jeśli nie to może dasz namiary gdzie można kupić? Pozdrawiam
    • ~ bartek 1 ponad rok temu Witam. Zostało mi gdzies ze 20kg jutro koło 11 bede miał troche czasu przedzwoń pogadamy 609 176 033 Pozdrawiam