• ReklamaA1 - silpol v2

Szukaj

ReklamaB1 - EcoLine 04.2021-12.2024 Bogumiła

Forum

Dział

Wątek

• Inne tematyWĄTKÓW: 641
      • ForaODSŁON: 2951
        ~ kiel Dodany: ponad rok temu

Witam czy mogli byście mi dać namiary na inne fora związane z lakierowaniem proszkowym. Tu przeczytałem już większość tematów a chciałem poszerzyć swoją wiedzę.

• ~ kiel 5 ponad rok temu Naprawdę nie znacie żadnych adresów czy nie chcecie powiedzieć ?
      oceń komentarz zgłoś do moderacji
    • ~ Marys 4 ponad rok temu Szuka Pan tematów na forum czy tematów no mal. proszkowym? na tej stronie jest duzo artykulów. A na forum -dziwne zeby pisac ze sie przeczytalo juz wszytsko i szuka sie innego forum. Jak przeczytal Pan wszytsko i nie ma Pan pytań to ma Pan czas pracowac a nie siedziedzc i czytac:)
    • ~ kiel 3 ponad rok temu Prosiłem o linki do forum a nie o wymadrzanie się, a poza tym to wole poczytac o problemach jakie napotkali inni ludzie aby na przyszłość wiedzieć jak się z nimi uporać pozatym im więcej wiem tym jestem wstanie bardziej ograniczac koszta nie traca na jakosci a na tym forum niestety powstaje jeden temat na kilka dni i nie każdy jest rozwijany, dlatego szukam innych miejsc gdzie tez co Pare dni pojawi się jakiś temat.
    • ~ Alchemik 2 ponad rok temu Wystarczy trochę pogooglować. Przykład: http://www.mig-welding.co.uk/f... pzdr
    • ~ kiel 1 ponad rok temu A mama mówiła ucz się dziecko ucz, dobrze że mamy Google tłumacz :) Dzięki za linka