- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
katalog LakierniODSŁON: 4266
~ Marys Dodany: ponad rok temu
nieźle to wygląda, ale czy ktoś już widzial co jest w środku, pytam bo sie zastanawiam nad zakupem
-
~ X-men 5 ponad rok temuocena: 50% no własnie tez mnie to intweresuje, moze niech ktos kto widzial go niech sie wypowieoceń komentarz komentarz zgłoszony do moderacji
-
~ Marcin 4 ponad rok temuocena: 50% ja juz mam, dostalem kilka tygodni temu, sporo stron, nie wiem czy zdaze to kiedys przeczytac, ale moze warto. jest ponad 230 str spisy lakierni makre proszki,galwanizernie. artykuly tak ja k w spisie tresci,sa wszystke ok,oceń komentarz komentarz zgłoszony do moderacji
-
~ marcin 3 ponad rok temuocena: 50% nie kilka tygodni tylko kilka dni, a moze juz o 2 -3 tygodnie zachaczy, w sumie to nie jestem pewny kiedy dostalem ksiazkeoceń komentarz komentarz zgłoszony do moderacji
-
~ piotrek 2 ponad rok temu dzień dobry, niegdy tutaj nie pisałem, takze witam wszystkich, moim zdnaiem 30 zlotych to nie fortuna, ja wlasnie zaóowiłem ten "podrecznik":)oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ JC 1 ponad rok temu zapraszam 23-27 IV na Międzynarodowe Targi Poznańskie DREMA pawilon 4 stoisko 61 - Tuatj znajdą Państwo \"Ogólnopolski Katlog Lakierni - Rynek Obróbki Powierzchni\". Zapraszam!!!oceń komentarz zgłoś do moderacji