- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
katalog LakierniODSŁON: 4172
~ Marys Dodany: ponad rok temu
nieźle to wygląda, ale czy ktoś już widzial co jest w środku, pytam bo sie zastanawiam nad zakupem
-
~ X-men 5 ponad rok temu no własnie tez mnie to intweresuje, moze niech ktos kto widzial go niech sie wypowieoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Marcin 4 ponad rok temu ja juz mam, dostalem kilka tygodni temu, sporo stron, nie wiem czy zdaze to kiedys przeczytac, ale moze warto. jest ponad 230 str spisy lakierni makre proszki,galwanizernie. artykuly tak ja k w spisie tresci,sa wszystke ok,oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ marcin 3 ponad rok temu nie kilka tygodni tylko kilka dni, a moze juz o 2 -3 tygodnie zachaczy, w sumie to nie jestem pewny kiedy dostalem ksiazkeoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ piotrek 2 ponad rok temu dzień dobry, niegdy tutaj nie pisałem, takze witam wszystkich, moim zdnaiem 30 zlotych to nie fortuna, ja wlasnie zaóowiłem ten "podrecznik":)oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ JC 1 ponad rok temu zapraszam 23-27 IV na Międzynarodowe Targi Poznańskie DREMA pawilon 4 stoisko 61 - Tuatj znajdą Państwo \"Ogólnopolski Katlog Lakierni - Rynek Obróbki Powierzchni\". Zapraszam!!!oceń komentarz zgłoś do moderacji