- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
MALOWANIE RECZNEODSŁON: 1835
~ lakiero Dodany: ponad rok temu
Witam, jako lakiernik proszkowy przepracowalem okolo 2lat lecz bite 2 lata spedzilem na malowaniu automatycznym (kabina) teraz dostalem ciekawa oferte pracy na lakierni proszkowej recznej jako ze jestem zielony w malowaniu recznym macie moze jakies szybkie wskazkowki zeby nie dac plamy pierwszego dnia ? :)
-
~ andrzej śląk 4 ponad rok temu To tak jak jakbyś zaczynał od początku. Do mnie do pracy kiedyś chciałem zatrudnić lakiernika "z doswiadczeniem". Pracował w lakierni z automatami, po miesiącu odszedł sam. I też się nazywał lakiernik proszkowy z doswiadczeniem...oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ lakiero 3 ponad rok temu Czyli co łatwo nie będzie to już wiemy a jakieś wskazówkioceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Rycerz;-) 2 ponad rok temu Raczej nikt nie napiszę Ci krok po kroku jak malować do tego trza praktyki .Jeśli nie malowałeś nigdy ręcznie to udaj się na kurs 3dni i jakieś podstawy będziesz miał .oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ zdzr 1 ponad rok temu A gdzie można zapisać się na taki kurs bo ten w Łodzi to jakaś lipa nie da się tam dodzwonićoceń komentarz zgłoś do moderacji