• ReklamaA1 - silpol v2

Szukaj

Reklama
    B1 - emptmeyer 28.05-31.12 Julian

Forum

Dział

Wątek

• Inne tematyWĄTKÓW: 641
      • NABER-to już koniecODSŁON: 2875
        ~ zainteresowany Dodany: ponad rok temu

Podobno firma NABER zbankrutowała, wie ktoś może czy to prawda. Czasami coś tam kupujemy bo niska cena ale jakość pozostawia wiele do zyczenia, brak stabilności. Słyszałem, że właśnie przez to mają kłopoty i są bliscy bankructwa

• ~ Marys 6 ponad rok temu nie nie moge jak niektórzy plotki sieją. zdecyduj sie zbankrutowała czy jest bliska bankructwa:)
      oceń komentarz zgłoś do moderacji
    • ~ grubba 5 ponad rok temu u mnie w gminie mówi się, że teraz będą sprowadzać proszki z Kolumbii, ale nikomu nie mówcie
    • ~ KULKA 4 ponad rok temu Naber Polska z tego co wiem ma się świetnie, problemy ma Naber Hiszpania.
    • ~ P 3 ponad rok temu Kolego "Zainteresowany" robisz z siebie błazna - piszesz, że kupujesz u nich , czyli znasz kontakt do Nabera a na forum zadajesz kretyńskie pytanie - zasięgnij informacji u źródła. Korzystasz z oferty Naber a "słyszysz" różne niedorzeczne opinie - pogratulować!!!
    • ~ Naber Polska 2 ponad rok temu W taki właśnie sposób powstają niewiarygodne historie... Mimo to jest nam bardzo miło, że wzbudzamy takie zainteresowanie i serdecznie zapraszamy do współpracy. Proszę odwiedzić naszą stronę www.naberpolska.pl,... gdzie można trochę więcej o nas poczytać. Pozdrawiamy, Naber Polska
    • ~ JA 1 ponad rok temu Ręce opadają jak się czyta takie bzdury.Zaintersowany ujawnij się to ceny Tobie się podniesie.