- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
najlepsza farba na alufelgiODSŁON: 6059
~ malowaniefelg Dodany: ponad rok temu
Szkuam ladnej metalicznnej farby na alufelgi ktos cos poleci ? Obecnie uzywam ral 9006 aluminiowa jasna z ppg i jest nie najgorsza wsumie przez 3 lata malowania tylko felg nic nie trafilem lepszego
-
~ kdt 23 ponad rok temu kiedyś przeglądałem całe forum, jest jakieś 3 tematy o tym. są tam różne propozycje. poproś srebrną do felg w pulverze w sulejówku, biały podkład pod nią. dla mnie jest trochę za ciemna, ale ludziom się podoba. ładnie błyszczy pod słońce. pomalowałem parę kompletów i jest ok.oceń komentarz komentarz zgłoszony do moderacji
-
~ andzrzej 22 ponad rok temu Polecam Mirror Chrome w Oxyplaście, z bezbarwnym połysk 100% wygląda naprawdę super.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Mirek 21 ponad rok temu Jakiś namiar na ten Oxyplast jakas strona www coś ?oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ dawid 20 ponad rok temu wpisz sobie protechoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Marcins 19 ponad rok temu http://www.protechpowder.com/P...oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Adas 18 ponad rok temu tel do nich 22 702 93 13oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Mirek 17 ponad rok temu Coś jeszcze od nich polecacie jakieś grafity mnie interesują może jakieś candy bezbarwne mają ... ?oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ andrzej 16 ponad rok temu Fajny jest jeszcze bezbarwny metalik lub bezbarwny z włóknami szklanymi, można zrobić łatwo każdy kolor w wersji metalicznejoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Marciej 15 ponad rok temu ja polecam x-graf tj poiuletan o wlasciwosciach antygrafity, nie wiem czy ci chodzilo o cos takiegooceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ mirek 14 ponad rok temu Nie no szukam farb o kolorze grafit/tytan a nie antygrafitowych i za takie info byłbym wam wdzięczny.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ malowaniefelg 13 ponad rok temu witam nie chodzi mi o te chromy i psełdochromy tylko o ładnyserebny metaliczny z ziarnem (niezamocnym takimbombkowym)jak najjasniejszymoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Rycerz;-) 12 ponad rok temu Używam farb z Tigera 1sza warstwa Light Silver to jest kryjący już kolor srebrny przeznaczony m.i.n na felgi i 2warswta Siber-Lasierend to jest transprent srebrny rozjaśnia on pierwszą warstwę i nadaję większego połysku.Tylko że ten transparent jest dość drogi.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ andrzej 11 ponad rok temu polecam PE54/B+7110 z Protechu, jednowarstwowy metalik 9006 z dużą ilością brokatu, dla mnie kozakoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ kdt 10 ponad rok temu to forum jest straszne. przed założeniem konta powinien być test - na nie bycie handlowcem. :)oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Misiek 9 ponad rok temu Kolego ja akurat handlowcem nie jestem. Ale fakt kilka firm szczególnie Oxyplast robi tutaj sobie często krypto reklamę. Produkt najgorszy nie jest, ale do jakości IGP, TIGER im juz dużo brakuje. Kiedyś Ox całkie niezłe farby, ale Ox od kilku lat nastawil się na niska cenę wiec ich jakość poszła i idzie nie miłosiernie w dół. Jeśli chodzi o felgi to fajne produkty ma TIGER jak pisał kolega Rycerz, oraz IGP ma fajne metaliki na felgi. Próbowałem rownież Pulveritu i wspomnianego Oxyplastu, jednakże jakość była znacznie gorsza ( głownie rozlewnosc ,krycie, aplikacja) tak wiec aktualnie mam wybrane produkty z TIGERA I IGP. Różnica w cenie nie wiele większa, a efekt końcowy znacznie lepszy. Tak wiec miej swój rozum, bo zaraz jakiś handlowiec i tak sobie naslodzi :)oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Paweł Matusik 8 ponad rok temu Misiek wyluzuj, jaką reklamę? Najeżdżasz na moją firmę o co nikt Cię tu nie pyta. Jesteś zadowolony z Tigera i IGP, super, tyle wystarczy napisać, od tego jest forum. My mamy swoich usatysfakcjonowanych klientów, podobnie jak Pulverit i cała reszta. Każdy wybiera lepsze dla siebie! Nie przynudzaj również spadkiem jakości, zmartwię Cię bo jest akurat odwrotnie - oczywiście mam nadzieję, że nie będziesz miał przyjemności się o tym przekonać :)oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Misiek 7 ponad rok temu Kolego Paweł Matusik i inne Twoje wcielenia na forum: Forum jest do wyrażania opinii i taka jest moja, rozumiem ze utrudnia Ci prace, jednak nie zabraniają innym wyrazac własnego zdania. Kolego ludzie są rownież zadowoleni z kiełbasy w której rozniez nie ma prawie wcale mięsa, tez jedzą i żyją. Podobnie jest z farbami. Są produkty z rożnych półek. Osobiście za produkty Oxy dziekuje, kupuje kiedy muszę i nie odczuwam poprawy jakości, wiec Twoje życzenie dla mnie i dla wielu juz się spełnia ! Farby przyjeżdżają często zbrylona i licznymi wyraceniami. Słaba rozlewnistosc i łatwo się rysują, miękkie jak plasteliny. juz nawet nie dzwonię nie pisze z reklamacjami poprostu biorę tabletki na ból głowy przed malowaniem Twoja farba. Juz wole IBA czy Pulverem malować. Najchętniej jedna IGP, TIGER i AKZO. To jest moja opinia i tyle, ktoś się może nią sugerować lub nie. Pozdrawiam nie handlowców P.S po szybkości reakcji widzę ze z krypta Reklama jesteś równie szybki.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ magrass 6 ponad rok temu Brawo Misiek, Rzeczowo i na temat. Również uważam, że nad jakością i obsługą klientów mogliby popracować. Branża nie lubi takich cwaniaków.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Paweł Matusik 5 ponad rok temu Branża Panowie nie lubi takich klientów :) Skoro wszystko jest takie jasne, może czas się przedstawić, a nie bawic w kotka i Miska:)oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Paweł Matusik 4 ponad rok temu Misiaku nie moge powstrzymac się, więc jeszcze coś dodam: nic wcześniej nie pisałem, wiec ktoś wyraził swoją opinię, a Ty ją krytykujesz, sam sobie zaprzeczasz.. może czas zmienić branże bo z tego co widzę używane farby na zdrowie Ci nie wychodzą:) Amen - zakończmy ta farsę..dla chcących zgłębić temat zapraszam na Sympozjum Wagnera - Misiek pije na mój koszt cały wieczór!oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ reko 3 ponad rok temu no proszę, jak łatwo stracić na wizerunku bawiąc się w piaskownicę!oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Gerard Przychodzen 2 ponad rok temu Tak czytam czytam i aż chyba się przyłączę :D Nie reklamując żadnej firmy polecam zapytać o tzw. ANODY. Ostatnio są coraz piękniejsze. A jak już mam reklamować to w kwestii efektów specjalnych najlepsza jest ADAPTA,ale jej nie ma jeszcze na rynku wschodnio i centralno europejskim. I tam mają największą serię Anod,Imitacji Tytanu,etc etc. Tymczasem trzeba szukać takich kolekcji u obecnych firm. Pozdrowienia I nie kłóćcie się :Doceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Rycerz;-) 1 ponad rok temu Czy mogę malować alufelgi farbą epoksydową,pierwsza warstwa a później bezbarwny poliester wtedy będzie zabezpieczenie przed warunkami atmosferycznymi,promieniami UV ?.oceń komentarz zgłoś do moderacji