• Reklama
    A1 - kabe

Szukaj

Reklama
    B1 - emptmeyer 28.05-31.12 Julian

Forum

Dział

Wątek

• ~ X-men 12 ponad rok temu dobre, ciekawe kto wpisze sie na forum na luistę firm, ktore maluja z odzysku, dobre, dobre
      oceń komentarz zgłoś do moderacji
    • ~ X-men 11 ponad rok temu ah nie mialem tego tutaj ami9sacm sory za smietnik
    • ~ X-men 10 ponad rok temu kurcze, musze sobie chyab przerwe zrobic, \"ami9sacm \"sam nie wiem co tutaj miałem napisałem chyab ze nie chialem tutaj zamiescić tego, jeszcze raz sorki za smietnik
    • ~ JC 9 ponad rok temu a jaki obszar Polski Pana interesuje?
    • ~ Balbin 8 ponad rok temu Mam znajomą firmę która ma wymiary pieca 8000x2600x2600. Jeżeli potrzebujesz kontakt to pisz.
    • ~ czako 7 ponad rok temu wrocław 2 piece o wymiarach: 7500,2600,1400
    • ~ kasia 6 ponad rok temu witam mam lakiernia proszkowa poznan piec 7,2mX2,2mx1,5m
    • ~ adam 5 ponad rok temu ludzie podajcie jakies namiary na siebie jak podajecie wymiary
    • ~ lukas 4 ponad rok temu czy ma ktos numer kontaktowy na lakiernie proszkowa w okolicach wroclawia o duzym piecu co najmniej 6200x2500x500(wewnetrznym). kom605 400 987
    • ~ admin 3 ponad rok temu Posiadamy nowoczesną automatyczną lakiernię proszkowa, oferuje usługi w zakresie lakierowania proszkowego . Zapewniamy wysoką jakość i krótkie terminy realizacji. Linia lakiernicza zbudowana przez Duńską firmę IDEAL-LINE. Sterowanie pieca zapewnia pełną kontrolę procesu wypalania farby. Kabina proszkowa wyposażona jest w pistolety NORDSONA z automatyczną kontrolą ilości podawanej farby. Stała kontrola procesu mycia, fosforanowania i suszenia detali zapewnia idealne przygotowanie powierzchni dla procesu malowania proszkowego. Płukanie w wodzie DEMI zapewni wieloletnią trwałość powłoki. Lakierujemy detale w różnej kolorystyce i odmianach powłok. Maksymalny wymiar elementu do lakierowania 6000x2200x600 mm.
    • ~ admin 2 ponad rok temu Posiadamy nowoczesną automatyczną lakiernię proszkowa, oferuje usługi w zakresie lakierowania proszkowego . Zapewniamy wysoką jakość i krótkie terminy realizacji. Linia lakiernicza zbudowana przez Duńską firmę IDEAL-LINE. Sterowanie pieca zapewnia pełną kontrolę procesu wypalania farby. Kabina proszkowa wyposażona jest w pistolety NORDSONA z automatyczną kontrolą ilości podawanej farby. Stała kontrola procesu mycia, fosforanowania i suszenia detali zapewnia idealne przygotowanie powierzchni dla procesu malowania proszkowego. Płukanie w wodzie DEMI zapewni wieloletnią trwałość powłoki. Lakierujemy detale w różnej kolorystyce i odmianach powłok. Maksymalny wymiar elementu do lakierowania 6000x2200x600 mm.
    • ~ xxxxxx 1 ponad rok temu posiadam piec o wymiarach 4000x2000x3000 z możliwością powiekszenia o 2x1850 Poznań