- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
największa lakiernia proszkowaODSŁON: 12051
~ Marcin Dodany: ponad rok temu
czialbym zaproponowac wspolprace lakierni proszkowej, ktora moze malowac bardzo duze gabaryty, prosze pisać ile mozecie albo prsze o info jak znaja Państwo jakas lakiernie + namiary, dziekuję
-
~ X-men 12 ponad rok temuocena: 50% dobre, ciekawe kto wpisze sie na forum na luistę firm, ktore maluja z odzysku, dobre, dobreoceń komentarz komentarz zgłoszony do moderacji
-
~ X-men 11 ponad rok temuocena: 50% ah nie mialem tego tutaj ami9sacm sory za smietnikoceń komentarz komentarz zgłoszony do moderacji
-
~ X-men 10 ponad rok temuocena: 50% kurcze, musze sobie chyab przerwe zrobic, \"ami9sacm \"sam nie wiem co tutaj miałem napisałem chyab ze nie chialem tutaj zamiescić tego, jeszcze raz sorki za smietnikoceń komentarz komentarz zgłoszony do moderacji
-
~ JC 9 ponad rok temuocena: 50% a jaki obszar Polski Pana interesuje?oceń komentarz komentarz zgłoszony do moderacji
-
~ Balbin 8 ponad rok temuocena: 50% Mam znajomą firmę która ma wymiary pieca 8000x2600x2600. Jeżeli potrzebujesz kontakt to pisz.oceń komentarz komentarz zgłoszony do moderacji
-
~ czako 7 ponad rok temu wrocław 2 piece o wymiarach: 7500,2600,1400oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ kasia 6 ponad rok temu witam mam lakiernia proszkowa poznan piec 7,2mX2,2mx1,5moceń komentarz komentarz zgłoszony do moderacji
-
~ adam 5 ponad rok temu ludzie podajcie jakies namiary na siebie jak podajecie wymiaryoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ lukas 4 ponad rok temuocena: 0% czy ma ktos numer kontaktowy na lakiernie proszkowa w okolicach wroclawia o duzym piecu co najmniej 6200x2500x500(wewnetrznym). kom605 400 987oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ admin
3 ponad rok temu Posiadamy nowoczesną automatyczną lakiernię proszkowa, oferuje usługi w zakresie lakierowania proszkowego . Zapewniamy wysoką jakość i krótkie terminy realizacji. Linia lakiernicza zbudowana przez Duńską firmę IDEAL-LINE. Sterowanie pieca zapewnia pełną kontrolę procesu wypalania farby. Kabina proszkowa wyposażona jest w pistolety NORDSONA z automatyczną kontrolą ilości podawanej farby. Stała kontrola procesu mycia, fosforanowania i suszenia detali zapewnia idealne przygotowanie powierzchni dla procesu malowania proszkowego. Płukanie w wodzie DEMI zapewni wieloletnią trwałość powłoki. Lakierujemy detale w różnej kolorystyce i odmianach powłok. Maksymalny wymiar elementu do lakierowania 6000x2200x600 mm. oceń komentarz zgłoś do moderacji -
~ admin
2 ponad rok temu Posiadamy nowoczesną automatyczną lakiernię proszkowa, oferuje usługi w zakresie lakierowania proszkowego . Zapewniamy wysoką jakość i krótkie terminy realizacji. Linia lakiernicza zbudowana przez Duńską firmę IDEAL-LINE. Sterowanie pieca zapewnia pełną kontrolę procesu wypalania farby. Kabina proszkowa wyposażona jest w pistolety NORDSONA z automatyczną kontrolą ilości podawanej farby. Stała kontrola procesu mycia, fosforanowania i suszenia detali zapewnia idealne przygotowanie powierzchni dla procesu malowania proszkowego. Płukanie w wodzie DEMI zapewni wieloletnią trwałość powłoki. Lakierujemy detale w różnej kolorystyce i odmianach powłok. Maksymalny wymiar elementu do lakierowania 6000x2200x600 mm. oceń komentarz zgłoś do moderacji -
~ xxxxxx 1 ponad rok temu posiadam piec o wymiarach 4000x2000x3000 z możliwością powiekszenia o 2x1850 Poznańoceń komentarz zgłoś do moderacji