- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
Nowa lakiernia proszkowaODSŁON: 7220
~ tradecube Dodany: ponad rok temu
Witam panowie. Szczerze powiem, od dluzszego czasu czytam systematycznie to forum, gdyz pojawila sie opcja otwarcia lakierni proszkowej, w ktora chcialem zainwestowac. Nie jestem lakiernikiem, lakiernika tylko chce zatrudnic. Mam mnostwo pytan, niewatpliwie uzyskam tutaj na nie odpowiedz! :) 1) Przedmiot zakupu to Piec Romer SLS-450, Kabina lakiernicza KPO-4, oraz aplikator AP-300 Exclusive; wymiary pieca i komory warunkowane sa rozmiarami elementow ktore mielibysmy malowac dla pobliskiego producenta maszyn przemyslowych. Prosze o opinie na temat maszyn/producenta 2) Hala o wymiarach 130m2, 3 otwory na wentylacje Ø 50cm; czy wyposazenie o ktorym mowie w zupelnosci wystarczy mi na uruchomienie uslugi? 3)Producent w ramach zakupu oferuje mi szkolenie, abym mogl zapoznac sie z etapami malowania. Pozdrawiam serdecznie!
-
~ pulverpolska 10 ponad rok temu Kolego nie szukaj opinii czy dobrze zrobiłeś bo juz zakupiłeś i sprzedawca przeprowadzi instruktaż. Mozesz natomiast liczyć na porady na temat chemii i farb.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ tradecube 9 ponad rok temu Jeszcze nie kupilem, pozostalo podpisanie papierow - z czym zwlekamoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ pulverpolska 8 ponad rok temu To możesz liczyć na doradztwo ale nie na forum. Nigdy nie piszę że ten produkuje lepsze a inny gorsze zawsze staram się być bezstronnym dotyczy to sprzętu, chemii i farb. Jeśli oczekujesz porady możesz pisać na henryk@pulverpolska.ploceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Andrzej Śląsk 7 ponad rok temu Z piecem i kabiną nie powinieneś mieć problemów. Jednak z aplikatorem radzę ci ostrożnie. mieliśmy kiedyś na próbę i nie spełnił oczekiwań. Osobiście radzę zainwestować w profesjonalny sprzęt. Pozdrawiam...oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ paweł 6 ponad rok temu tradecube-Pieszyce?oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ noki 5 ponad rok temu no to ja bym proponował ponownie przeszukać rynek...oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ tradecube 4 ponad rok temu Tak, tradecube Pieszyceoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ dracko60 3 ponad rok temu Czytam i jestem zszokowany. Jeśli chesz kupić jakikolwiek sprzęt do lakierni - poproś o liste referencyjną dostawcy - pare adresów gdzie pracuje piec i kabina minimum 4 lata!!! Dzięki takiej wycieczce dowiesz sie co kupisz, stracisz dzień lub dwa a nie pieniadze. Wszyscy co chcą sprzedać obiecują serwis , szkolenia itp a wychodzi jak zawsze...... Na liscie liczących sie dostawców pistoletów do proszku TEJ FIRMY NIE MA!!!!!!! Pozdrawiamoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ aleksy 2 ponad rok temu W Pieszycach będzie ciężko z takim sprzętem. Z tego co widziałem w Pieszycach jest nowopostawiona lakiernia z kabinami profesjonalnymi z długim piecem, automatyczną myjnią. Na zdjęciach na ich str widać że mają 2 aplikatory nordsona. Osobiście uważałbym, żeby nie wtopić kasy. ROMER to kiepski sprzęt, poza tym na prąd... W dzierżoniowie chyba też coś otworzylioceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ aleksyyy 1 ponad rok temu porównaj sobie sprzęt pobliskich lakierni, może coś pomoże: www.lakiernia-proszkowa.com... - pieszyce www.lakierniaproszkowaddz.com.... - dzierżoniów www.bedo.pl... - bystrzyca górnaoceń komentarz zgłoś do moderacji