- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
Pan HenrykODSŁON: 3593
~ xxxx Dodany: ponad rok temu
A Pan henryk@pulverpolska.pl znalazł ciekawą formę promocji swojej firmy. Wszystko wie, wszystko ma paski,chemie ,farbę i to wszystko naj.. naj.. naj. Panie Henryku ile lat w branży???? Bo ja lakierowałem już tym tureckim proszkiem, nim Pan zaczął tam pracować (lakierowałem)i smieszą mnie ,,doradcy " którzy twierdzą że problem ustąpi po zastosowaniu ich produktu.
-
~ pulverpolska 5 ponad rok temu "Życzliwy" w rozmiarze (xxxx) większej reklamy nie mogłeś mi sprezentować. Zostałem wywołany do tablicy zadano mi pytania - więc muszę odpowiedzieć. Uwaga to nie jest reklama. Moja przygoda z farbami proszkowymi zaczęła się w 1993 roku a więc za rok obchodzę 20-tolecie w branży. Zaczynałem równolegle z firmą z Łodzi sprowadzać farby HERBERTS ze Szwecji ( mogę napisać bo teraz nazywaja się inaczej). Potem wprowadzałem na Polski rynek włoskie farby które sprzedają teraz w Bielsku-Biała. To ja pierwszy wprowadziłem na Polski rynek farby największego tureckiego producenta farb proszkowych i reprezentuje go w Polsce nieprzerwanie do dziś -najpierw w Warszawie a od 2004 roku w Sulejówku. Moja wiedza nie polega na puszeniu się i wyliczaniu lat w branży tylko na permanentnym corocznym szkoleniu w fabryce oraz na pełnym dostępie do wiedzy inżynierów z laboratorium i R&D - mam łącze do fabryki. Większość problemów najpierw konsultuję z nimi. To samo dotyczy konsultacji dotyczących niemieckiej chemii. Nigdy nie pisałem że moje to naj..naj wprost przeciwnie- pisałem że wszyscy producenci to mają albo nawet usuwano moje wpisy bo zawierały linki do stron mojej konkurencji ( Admin). Jakaś zazdrość przez ciebie przemawia bo widzisz coś czego nie napisałem. Jeśli administrator nie usuwa mojego wpisu to znaczy że nie naruszam zasad reklamy na forum, ale zawsze możesz przecież nie czytać moich wpisów.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ waldi 4 ponad rok temu no tak!!! miałem styczność z Panem Henrykiem i musze stwierdzić że na wszystko ma sposób i gotowe rozwiązania pod warunkiem że zakup nastapi u niego. A pazerny na kasę że nawet 10zł policzył mi za konfekcjonowanie próbek farby.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ pulverpolska 3 ponad rok temu O nieładnie Panie Waldku i ja malowałem Panu te ciężarki za darmo -taki pazerny. To jest forum o lakiernictwie - do obrabiania komuś d.... to na pudelek.pl. Wypada przeprosić i pisać o lakierowaniu. Ceniłem Pana bo wpis o malowaniu cynku był bezstronny i wynikał z różnych pańskich doświadczeń - teraz już nie cienię. Kto jak nie Pan powinien wiedzieć najlepiej ile kosztuje konfekcjonowanie w pudełeczka po 100 szt a 5gram. = paleta 300kg. Czy pudełka za darmo a pracownik pracuje społecznie czy też cena ciężarka taka że resztę można pominąć.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ waldi 2 ponad rok temu Zamówiłem próbki farb z kilku firm jednocześnie. Zadna z nich nie doliczyła za konfekcjonowanie i żadna z nich nie policzyła za przesyłkę i żadna z nich nie policzyła za farbe. Ja jestem producentem ale jak ktoś prosi mnie o próbki moich produktów to nigdy nie biorę za to pieniędzy i nawet mi to do głowy nie przyszło a musze Panu powiedzieć że wysyłam dużo próbek i to za granicę a koszty wysyłki są bardzo drogie. I tak robi wiele. firm. Wie Pan- czasem trzeba stracić chociaż niewiele aby czasem zarobić wiele. Tak to już jest. BTW - ciekawe czy Pan zapłacił temu pracownikowi całą kwotę za to konfekcjonowanie:)oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ noki 1 ponad rok temu ludzie, takie osobiste wycieczki na forum nie mają chyba największego sensu. To że Pan Henryk jest już "znany" w całej Polsce , krążą o nim i jego teoriach, i dość specyficznych zachowaniach w stos. do klientów legendy to jedno. Oddać mu za to trzeba, że pod swoimi teoriami się podpisuje, a nie jak wielu handlowców, doradców i znawców ukrywa pod nickami. I za to szacun. Jakby co postów nie trzeba czytać, aczkolwiek każdy nawet mylny do myślenia daje...oceń komentarz zgłoś do moderacji