• ReklamaA1 - silpol v2

Szukaj

Reklama
    B1 - IGP 2024 Julian

Forum

Dział

Wątek

• ~ John 7 ponad rok temu Witam. Skorzystaj z pasków termicznych i sprawdż czy piec nie przegrzewa.Jeżeli posiadasz miernik to sprawdż jaka jest grubość powłoki.Powinna być
      oceń komentarz zgłoś do moderacji
    • ~ lak 6 ponad rok temu Poproś dostawcę farby proszkowej o pomiar rozkładu temperatury w piecu. Przedstaw także Twój problem dostawcy środków do pzygotowania powierzchni. Pzdr, law
    • ~ nemo 5 ponad rok temu Tak jak pisali koledzy 1. zrób pomiar rozkładu temp. w piecu 2. jesli bedzie ok czyli nie bedzie przegrzewac winna jest farba.
    • ~ marcel 4 ponad rok temu a jaki masz czas wygrzewania detalu?
    • ~ Marcarr 3 ponad rok temu do rozgrzanego pieca do 190 stopni wkładam około 16 m2 ogrodzenia po zamknięcie piec ma około 140 stopni i nagrzewa się do 190 około 10 minut i w temperaturze 190 zostaje około 28 minut czyli łącznie 38min ocynk piaskuje okurzam i jak narazie nie mam problemów za to wcześniej nie piaskowałem i szybko odpadał czy piaskowanie wystarczy
    • ~ Marcarr 2 ponad rok temu pomyliły mi sie tematy chodziło mi o odpadanie farby proszkowej od ocynku
    • ~ lakalum 1 ponad rok temu jeżeli farba proszkowa odpada od ocynku to znaczy ,że niewłaściciwe przygotowana powierzchnia przed lakierowaniem.Najlepszym przygotowaniem ocynku jest obróbka śrtumieniowo-ścierna