- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
pomocODSŁON: 9518
~ gosc Dodany: ponad rok temu
Witam Chce zrobic lakiernie do malowania sprzetu na silownie ktory produkuje, jednak iz kompletnie nie mam pojecia o tymze procesie anie technologi bardzo prosze o pomoc, i udzielenie mi informaci co i jak powinienem zrobic,
-
~ edzio 11 ponad rok temu a na jaka farbe sie nastawiasz, chociaz z drugiej strony, to malowanie proszkowe moze Cie troszeczke wyniesc, chyab taniej wybrac malowanie ciekłe i to przez zanurzenie. z drugiej strony przy malowaniu proszkowym mogłbys nastawic sie tez na usługii i zarabiac na malowaniu dla innych. jaka kaske chcesz zainwestować?oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ zakrem 10 ponad rok temu Dysponujemy zbędnym sprzętem do malowania na mokro metodą elekrostatygzną renomowanej firmy Graco. Warto sie zastanowić.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ gosc 9 ponad rok temu a czy kuglbys mi powiedizec na czym polega to malowanie elektrostaryczne na mokro bo jak pisalem nie mam praktycznie zadnej wiedzy na temat technik malowania. co do proszkowego to rowniez myslalem o swiadczeniu uslug malarskich, bo firma poza produkcja sprzetu beidze zajmowala sie ruznego rodzaju uslugami z zakresu slusarstwa itp wiec wielobranzowsc wskazana kolejna sprawa co do kosztow ile takie proszke moze kosztowac? a ile ciekle? co by potrzebowal do takiej lakierni? jakie pomieszczenie? jaka jest ruznica w kosztach pomalowania czegos proszkiem a cieklo?oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ gosc 8 ponad rok temu no wiec metoda elektrostatyczna powoduje lepsze pokrycie farba detalu malowanego co w efekcie daje o wiele nawet bardzo wiele(przy produkcji) oszczedności na farbie poszukaj sobie w googlach to poczytasz to glownie daje metoda elektrostatyczna na mokro nie musze chyba tlumaczyc a lakiernia proszkowa jest jeszcze bardzo droga ale oszczedna i ekologiczna daje bardzo prosty rachunek; jesli masz detale do malowania mysle ze w przeciagu 2 lat jest ona zamortyzowana + dochodza doplaty z UEoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ GOSC 7 ponad rok temu witam przepraszam ale dalej niezalapalem, bo z twojej wypowiedzi wywnioskowalem ze maloanie elektrostatyczne na mokro to cos innego jak malowanie proszkowe bo myslalem ze proszkowe to wlasnie elektrostatyczne, czy to malowanie elektrostatyczne na mokro utwardza sie w piecu?? jest ktos w sanie oszacowac mi koszt takiej malarni na moje potrzeby?? i napisac mi co dokladnie bym musial kupic, jakis apatratdo malowani, kabina, filtry, piec(mysle ze potrzebowal bym jakis o wym: 2,5x2x1,8m)?? jak by ktos mi mugl podac jalies linki do sklepu osprzetem do takiej lakierni bylbym bardoz wdzieczny, albo powiedzial gdize w malopolsce mozna takie wyposazenie kupicoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ frycek 6 ponad rok temu chlopcze na mokro to na mokro a proszkowo to proszkowo ja podam ci stronke a ty sobie poszukaj bo widac ze nikt tobie nie wytlumacz www.google.pl...oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ gosc 5 ponad rok temu tak wiem ze proszkowe to proszkoszkiem a mokro to mokto tylko pisal ze elektrostatycznie na mokto glatego nie wiedzialem. ale mniejsza z tym. jak z tymi kosztami poratuje mnie ktos??oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ malarz 4 ponad rok temu na mokro elektrostatycznie to na mokro, a proszkowo to tez elektrostatycznie tylko sie nie pisze tego bo ogolnie wiadomo oco chodzi, ogolem koszt lakierni proszkowej jest jak na dzisiejsze czasy bardzo duzy wiec watpie ze bedzie oplacalne zadzwon zapytaj bedziesz wszystko wiedzialoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ gosc 3 ponad rok temu no tak zadzwon, tylko gdize mam zadzwonic?? jakis adtes numer??oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ arqu 2 ponad rok temu dostarczam farbę mokra do jednego z producentów sprzetu fitnes - natrysk pneumatyczny (grawitacja)- jest najtańszym rozwiązaniem choć mało oszczędnym, ale straty sa wkalkulowane w cene sprzetu i jest ok.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ fel 1 ponad rok temu zadzwoń to coś doradze tel 697536034oceń komentarz zgłoś do moderacji