• Reklama
    A1 - kabe

Szukaj

ReklamaB1 - EcoLine 04.2021-12.2024 Bogumiła

Forum

Dział

Wątek

• Inne tematyWĄTKÓW: 641
      • problem z aplikatoremODSŁON: 3360
        ~ bartek Dodany: ponad rok temu

Witam! Przyznaje się bez bicia kupiłem chiński aplikator bo tanio i taniość wychodzi mi bokiem! Zaraz osiwieje bo nerwów zaczyna brakować na to jajco. Myślałem ze przechytrzyłem romera i ściągnąłem bezpośrednio od ich dostawcy cos co przypomina aplikacje proszkową. Na całe szczęście mam jeszcze 3 aplikatory tribo i nimi walcze ale wydatek proszku zatrwazający. Jak już sie pożaliłem z mojej głupoty to teraz prosze o pomoc. Przeczytałem kilka artykułów z forum na temat aplikacji i na czele Gema, Nordson, Wagner OK! ale parę razy przewijali się "inni" producenci coron niestety bez podania nazwy firmy urządzenia. Czy jest ktoś kto może coś polecić powiedzmy średnia wyższa półka bo nie stać mnie po tych wszystkich poprawkach po chinolu na wywalenie 20kzł. A może któryś z producentów wynajmuje/ dzierżawi swoje aplikacje przypuśćmy taki lieasing bo wtedy bym sie skusił z chęcią za w miare rozsądne pieniądze. Jeśli ktoś miałby używana markową aplikacje na sprzedaż też bede zadowolony bo chciałbym po tych 2 latach męczarni zaczac od nowa i dopracowac wszystko tak jak reszte lakierni. Pozdrawiam Bartek

• ~ zibi 7 ponad rok temu kolego poszukaj na allegro używanej gemy pg1. poproś tylko o oryginalną, nie podróbkę. stary prosty aplikator za rozsądne pieniądze. u siebie maluję raczej proste elementy, ale alufelgi i przęsła jak najbardziej da się pomalować bardzo dobrze. u siebie zapłaciłem koło 6 tysięcy zł. nie mam z nim problemów.
      oceń komentarz komentarz zgłoszony do moderacji
    • ~ bartek 6 ponad rok temu Myslalem właśnie nad pgc-1. Z jednej strony model dość leciwy wiec ciężko znaleźć w dobrym stanie z drugiej strony jesli aplikacja śmiga tyle lat to prócz eksploatacji nic nie powinno paść. Znalazlem w Niemczech Wagnera prime za gdzies 3000USD geme optiflexa 2 za 2400/2800USD aplikatory mniej wiecej 2/3 letnie. Dziwi mnie tylko dlaczego ktos tak zekomo niezawodny sprzęt sprzedaje za polowe ceny nowego. Nie chce kolejny raz wtopić i szukam wszędzie opini i sprzętu za rozsądne pieniadze w dobrym stanie. Kolego dziekuje za propozycje jak trafie w dobrym stanie to na pewno rozważę zakup. Pozdrawiam
      oceń komentarz zgłoś do moderacji
    • ~ krystal klear 5 ponad rok temu Warto się tez rozejrzeć za Surecoat od Nordsona, mogę podać numer do człowieka który kiedyś miał używany w dobrej cenie.
    • ~ bartek 4 ponad rok temu Byłbym wdzieczny za numer. Zadzwonie porozmawiam jak nie kupie to chociaz czegos sie dowiem na jego temat. Pozdrawiam
    • ~ bartek 3 ponad rok temu Powiedzcie mi tylko koledzy co sądzicie o gemie easytronik ?
    • ~ krystal klear 2 ponad rok temu Bartek podaj maila.
    • ~ bartek 1 ponad rok temu bertram1@wp.pl