- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
Projekt lakierni do malowania na mokroODSŁON: 7256
~ lukas Dodany: ponad rok temu
Witam jestem studentemi interesował by mnie schemat przykładowy lakierni do malowania na mokro.
-
~ .grabol. 4 ponad rok temu po co Tobie schemat, w tym nie ma nic strasznego, normalna komora lakiernicza w jest oki.ewentualnie ze dwie dysze Venturiiego i jazda!!!oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ lukas 3 ponad rok temu Jest mi potrzebny gdyż na zajęcia muszę zaprojektować przebieg całego procesu malowania na mokro. np musze napisac o tym iz elementy sie czyści w czym się czysci jaki piec używa sie do malowania i ogolnie jak zachowanie całego procesuoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ ktos 2 ponad rok temu widziałem taki projekt lakierni ciekłej ale dla samochodów w gazecie lakiernik, jeśli nie znajdziesz na stronie to poszukam w swoim archiwum , ale to zajmie kilka dni:( moze cos w lakiernictwie przemysłowym, tutaj w arcgiwum sa spisy tresci, jak znajdziesz i napiszesz do reakcji to na pewno Ci taki wysląoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ koles 1 ponad rok temu Witam ja chciałbym się dowiedzieć co jest potrzebne do takiej lakierni ( chodzi mi o lakiernie mokrą) np dla przygotowania elementów stalowych czyli jaka komora jakie podajniki w jaki sposob ma to byc transportowane pomiedzy etapami jaki typ nawiewu jesli ktos moze mi udzielic pomocy bede się cieszył.dziękioceń komentarz zgłoś do moderacji