- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
Prośba o pomocODSŁON: 3756
~ Ciekawski Dodany: ponad rok temu
Witam! Na samym wstępie chciałbym zaznaczyć ze jestem laikiem. Inetresuje mnie połączenie Zelkotu(topkotu) z MDF-em, z tego co wyczytałem w internecie(kilka drobnych informacji) jest to odradzane. Chciałbym sie dowiedzieć jaki będzie skutek tego połączenia. Pracowałem z żelkotem, żywicami poliestrowymi więc pytam o ten materiał. Chciałbym połączyć te materiały ze względu na własciwosci żelkotu, który mozna szlifować i ponownie wyprowadzić na połysk(czy istnieja inne podobne materiały z ta własciwoscią?). Generalnie chodzi o własnoręczne wykonanie 2-3 frontów z MDF, bez odpowiedzniego sprzetu, tylko pendzel, itp. Wiem ze łatwiej jest oddać do lakiernika, ale chodzi tu o samodzielne wykonanie. Prosze o udzielenie odpowiedzi, przesłanie linków do materiałow zwiazanych z tą tematyką. Email: kloonikwytnijto@o2.pl Pozdrawiam!
-
~ Slawek 3 ponad rok temu Czesc! Podaj prawidlowy adres mailowy. Moze bede w stanie Tobie pomoc, ale mail do Ciebie wrocil z komentarzem, ze nie ma takiego odbiorcy. Pozdrawiam Slawekoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Ciekawski 2 ponad rok temu kloonik@o2.pl -prawidłowy adressoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Ciekawski 1 ponad rok temu Pytanie dalej aktualne, ktos zna odpowiedzi?oceń komentarz zgłoś do moderacji