- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
tani RAL 9006ODSŁON: 3088
~ MAG Dodany: ponad rok temu
poszukuję taniego mocno srebrnego metaliku zewnętrznego czy ktoś może podpowiedzieć gdzie dostanę.
-
~ OLA 4 ponad rok temu prosze o podanie maila lub nr telefonuoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ pulversulejowek 3 ponad rok temu kolego MAG mam poliester TGIC kod GE39 końcówka produkcji 230kg po 8 zl brutto.Zdjęcie farby na wypukłym panelu masz tu http://www.fotosik.pl/pokaz_ob...oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ kumaty 2 ponad rok temu Panie Pulveriku robisz ludzi w konia i perfidna reklame dla siebie.Sam zadajesz pytanie i sam odpowiadasz reklamujac swoje przeterminowane gowno.Bo przeciez MAG to PULVERTRIK.Nie rob chamoty z tego forum.Dla mnie nie jestes zadnym ekspertem w malowaniu proszkowym tylko zwyklym naciagaczem.Przemysl to sobie i najlepiej poszukaj sobie innego forum,bo tu jestes juz stracony.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ pulversulejowek 1 ponad rok temu firma mag się zgłosiła, istnieje na Mazowszu ( prywatna ale nie moja) wymalowuje już drugi karton tej farby więc chyba nie g...ale kumaty za rady dziękuję i nie skorzystam a inwektywy pomijam.oceń komentarz zgłoś do moderacji