• Reklama
    A1 - kabe

Szukaj

Reklama
    B1 - IGP 2024 Julian

Forum

Dział

Wątek

• ~ pulverpolska 3 ponad rok temu W styczniu robiłem audyt nowej lakierni wykonanej przez tą firmę w Gostyninie k/Płocka. Bardzo dobre profesjonalne wykonanie wszystkich urządzeń i transportu górnego. Nawet piec wpuścili w podłogę by na max wykorzystać wewn. wysokość pieca. Pełna automatyka cyklu wygrzewania dobry palnik olejowy. Nie miałem żadnych krytycznych uwag. Na temat cen się nie wypowiadam, ale warto uzyskać oferty z kilku firm produkujacych lakiernie na identyczną konfigurację sprzętową. Przed złożeniem zapytania musisz kolego dokładnie miec ustalony proces przygotowania powierzchni bo piec i kabinę ci wszyscy doradzą ale na procesach chemicznych znaja się dystrybutorzy preparatów a nie producenci lakierni. Oni ci zrobią sprzęt jaki zamówisz. Masz pytania dzwoń do mnie 508267663
      oceń komentarz zgłoś do moderacji
    • ~ lesiulesio 2 ponad rok temu dzięki za odpowiedz, nie omieszkam zadzwonić w przyszłości. Na razie zbieram informację na temat rozpoczęcia działalności i jestem trochę "zielony" dziedzinie. Może jakieś sugestie dla początkującego - mam klienta, który zleci mi malowania cienkich blach stalowych przestrzennych. Na co zwrócić uwagę oprócz gabarytów, jak zrealizować przygotowanie powierzchni, aby było ono jak najbardziej uniwersalne przy założonych z góry gabarytach. Mam nadzieje, że zadaje sensowne pytania, w razie czego proszę o poprawienie mnie. pozdrawiam
    • ~ pulverpolska 1 ponad rok temu Wszystkie pytania są sensowne jeśli prowadzą do podjecia dobrych decyzji. Przeczytaj kolego 3 strony wstecz temat: Jak budować piec do polimeryzacji farb proszkowych - zaczynając od najniższego. Odpowiedz sobie na sugestie tam zawarte zrób rozeznanie a potem niezwłocznie zadzwoń do mnie bo z kolej ja mam do ciebie wiele pytań o szczegóły których na forum nie należy podawać. Kieruj sie zawsze zdrowym rozsądkiem, energooszczędnością, innowacyjnością wybieranych rozwiązań.