• Reklama
    A1 - kabe

Szukaj

Reklama
    B1 tiger-coating 18.08.2022-24.01.2023 Julian przedłużony do końca 2024

Forum

Dział

Wątek

• Inne tematyWĄTKÓW: 641
      • Zaiweszki, wieszanie detaliODSŁON: 3010
        ~ gość Dodany: ponad rok temu

Witam! Mam pytanie odnośnie mocowania elementów gotowych juz do napytania. Chodzi mi głównie o felgi alu/stal dotychczas mocowałem drutem po obwodzie i nawet ładnie prosto wisiały ale w miejscu przylegania drutu albo powstaje zgrubienie prochu albo sie nie domaluje a bądz co bądz to wada. Na YT widziałem, mocowania w miejscu wentyla i tu pytanie czy wystarczy zwykły stożek i gotowe czy jest jakieś miejsce gdzie kupie gotowe mocowania tego typu ? Chce poprostu zdrowo podejśc do klienta i wykonac usługę w pełni profesionalnie dlatego pytam Was jako starych wyjadaczy bo ja niestety dopiero zaczynam. Pozdrawiam

• ~ hasynt 5 ponad rok temu My malujemy wieszająć przez wentyl. Wykorzystujemy do tego druty. Robimy oczkona jednym końcu, przeciągamy przez wentyl a z drugiego końca robimy hak. Moze nie jest to najtańsza metoda ale indywidualnie podchodzimy do kazdego zlecenia.
      oceń komentarz zgłoś do moderacji
    • ~ gość 4 ponad rok temu Dzięki za odpowiedz. Jak mawiają najprostsza metoda najlepsza. Robimy w sumie podobnie ale myślałem, że jakies super profi zawieszki da sie kupić a naprawde lubie gadżety i fajnie to wygląda jak klientowi pokazuje co było a co jest. Wielu znajomych przyjezdza i oglądaja jak wyglada proces renowacji a jednak drut nie wyglada zbyt profesionalnie. Bede musiał potoczyc ładne stożki i cos sam sklece.
    • ~ Marys 3 ponad rok temu Polecam fajne zawieszki maja w Masklodziku 696326126
    • ~ Lakiernia 2 ponad rok temu my kupilismy sruby chyba m8 lub m10 i zrobilismy otwor w srubie na drut fi 3 mm
    • ~ Cpt Hook 1 ponad rok temu Duży wybór ma też Lapena