• ReklamaA1 - silpol v2

Szukaj

Reklama
    B1 - IGP 2024 Julian

Forum

Dział

Wątek

• Inne tematyWĄTKÓW: 641
      • zakup malarniODSŁON: 3366
        ~ ramstal1 Dodany: ponad rok temu

Witam, Chcemy otworzyć malarnie na własne potrzeby,myslimy o zakupie pieca gazowego 8x2,1x1,2 z Romera , prosze o opinie lub porade gdzie kupic dobry sprzet za wmiare niski budrzet.

• ~ siwy 13 ponad rok temu nie trzymaj jednej sroki za ogon, wpisz na allegro " malarnia proszkowa" będziesz miał oferty i kontakt do wszystkich producentów. Pamiętaj że piec to jeszcze nie cała lakiernia a w komplecie będzie taniej
      oceń komentarz zgłoś do moderacji
    • ~ ramstal1 12 ponad rok temu dzieki za odpowiedzi, to prawda szukamy całego zestawu,czli piec , kabina, pistolet ale na allegro nie ma wielkiego wyboru z tąd pomysł zakupu nowej. pozd
    • ~ jacek 11 ponad rok temu Ja kupilem lakiernie z Wolmalu. Piec i kabina super ( olejowy ). Aplikacja Wagner tez super, zaproponowana przez Pana Jerzego. Polecam!!!
    • ~ bułka 10 ponad rok temu Ja mam romera tylko że elektryka i jest wszystko ok nie mam z nim problemów jedyny minus są zawaleni robotą i troszke trzeba poczekać na sprzęt ale w sumie w żadnej firmie nie dostaniesz go od ręki.
    • ~ mały 9 ponad rok temu jeśli chodzi o piece na wymiennikach to romer ma taki plus że wymiennik jest w piecu zabudowany a nie stoi wieloryb obok, co przekłada się na sprawność pieca
    • ~ W 8 ponad rok temu Dobry sprzęt za niską cenę hmmm. A można wiedzieć ile mniej więcej chcecie przeznaczyć?
    • ~ W 7 ponad rok temu Swoją drogą jeżeli kolega chce kupić piec od którejś z wyżej wymienionych firm, to dobrze byłoby zadzwonić, poprosić o jakieś dwie firmy w pobliżu waszego miasta które użytkują ich piece. Następnie przejechać się, pogadać jeżeli to nie będzie przyszła wasza konkurencja i wszystko się wyjaśni. ftl_kk@wp.pl
    • ~ mały 6 ponad rok temu kolega W ma racje to chyba najlepsze rozwiązanie, ktoś kto używa takiego sprzętu będzie miał najwięcej do powiedzenia.
    • ~ robi712 5 ponad rok temu q
    • ~ Karol 4 ponad rok temu Ja mam piec Romera gaz jest nie drogi w utrzymaniu czyli kurcze wydaje mi się że ja mam gaz a kumpel elektryk to u mnie obliczyłem tyle o ile ale wyszło mi że ja jestem tańszy o kolegi o 40% więc to jest widać i naprawdę nie narzekam na ten piec więc nic więcej nie mogę napisać Pozdrawiam
    • ~ kusper 3 ponad rok temu BRAWO!!!!!!!! 2 letni kotlet odgrzany :D Ale reklama jest ;)
    • ~ NIE autoreklamie na forum 2 ponad rok temu Chyba koledzy Karol i Kuba w innym temacie to jedna osoba. Jakoś idzie wywnioskować po wyraźnej nienawiści do znaków interpunkcyjnych ;) I zupełnym przypadkiem poszła fala niesamowitych opinii na temat firmy R. A i tak warto posłuchać opinii na rynku. I zdecydowanie nie od lakierni, do których producent nakieruje. I to dotyczy wszystkich producentów wszelkich urządzeń i materiałów.
    • ~ zenek 1 ponad rok temu ogólnie to forum jest poniżej krytyki, nie wiem czemu gazeta nie zrobi coś z prawdziwego zdarzenia, jak powder365...