- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
zanieczyszczenia z farbyODSŁON: 4282
~ fello Dodany: ponad rok temu
witam! mam problem z zanieczyszczeniami pod lakierem i mam pytanie czy to nie wina farby? jak tak to jakich farb uzywac na profile aluminiowe? dziekuje
-
~ arqu 8 ponad rok temu wszystko zależy od tego, 1. jaki ma być końcowy efekt, 2. w jakich warunkach nakładana jest powłoka. Ja często stosuję do malowania al poliuretan jednopowłokowy 2K, połysk max. 70%, efekt jest super. Oczywiście jest to farba mokra.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ fello 7 ponad rok temu dzieki za odpowiedz! wybadalem to:)oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ wiolka 6 ponad rok temu beda smieci jak bedzie powłoka nie zabrudzona bez wzgledu na farbę musisz zwrócic uwade na przygotowanie powierzchni może tak dostaja sie smieci może prowadzony jest źle proces .musi sie coś przyklejac wczesniej lub od farbyoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ fello 5 ponad rok temu wielkie dzieki to jednak smieci pozdrawiamoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ robnet 4 ponad rok temu Witam. Zbieram materiały na temat przyczyn pozostawania zanieczyszczeń- zagrożenia i ochrona (podczas lakierowania proszkowego) Jeśli ktoś ma jakieś materiały to proszę o pomoc robnet@poczta .fmoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ 1111 3 ponad rok temu kolego cos z Twoim adresem jest nie tak, bo dostalem zwrot że nie dostarczono wiadomoscioceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ fello 2 ponad rok temu wszystko ok email:profel@poczta.fmoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ zwolen 1 ponad rok temu jest jeszcze opcja z zanieczyszczeniami które może nieść osłona powietrza w hydrodynamice albo poprostu zawilgocone powietrze załóż odwadniacz i moze pomozepozdrooceń komentarz zgłoś do moderacji