- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
Zrzut proszku z filtrówODSŁON: 3083
~ ernest Dodany: ponad rok temu
Cześć wszystkim gdzie moge kupic elektrozawory do zrzutu proszku z filtrów do kabiny? Jakieś strony producentów?
-
~ maly 5 ponad rok temu Oprócz elektrozaworu bedziesz jeszcze potrzebował zwężek wenturiego jeśli ich nie masz bo one powodują rozejśćie się powietrza po bokach filtrów zadzwoń do jakiego kolwiek producenta kabin powinni ci sprzedać w polsce masz ich sporo np. Romeroceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ ernest 4 ponad rok temu Dzięki, byłem kupiłem elektrozawory calowe i zwężki Venturiego i teraz jak to zamontować miałem to wytłumaczone ale nie wiem czy dobrze rozumiem. Przedstawiam rysunek i tak czy zwężka Venturiego ma być szerszym do dołu otworem czy węższym ? do filtra czyli dołu ? czy ma wisiec w przestrzeni tej komor w powietrzu czy byc zamontowany mieszy blachami gdzie dolna krawdez blachy z otworem odrazu przylega z drugiej strony do filtra od dołu a od góry do zrzutu powietrza z rury 1 calowej? Jeśli ktoś zrozumiał na rysnku możę to lepiej rozrysowałem to czekam na odp lub najlepiej jakis rysunek jak to zrobić .oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ ernest 3 ponad rok temu RYSUNEK : http://www.iv.pl/images/992147...oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ maly 2 ponad rok temu Rysunek jest ok zamontuj to tak aby przerwa pomiędzy zwężką a filtrem była co najmniej 5 cm i tak samo pomiędzy elektrozaworem jak to zmontujesz to zobacz sobie czy zdmuchuje proszek od samej góry filtraoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Paweł 1 ponad rok temu W sprawie elektrozaworów proszę o kontakt srutowanie@wp.ploceń komentarz zgłoś do moderacji