• ReklamaA1 - silpol v2

Szukaj

Reklama
    B1 tiger-coating 18.08.2022-24.01.2023 Julian przedłużony do końca 2025

Forum

Dział

Wątek

• Malowanie proszkoweWĄTKÓW: 125
      • producenci piecowODSŁON: 3830
        ~ rodri Dodany: ponad rok temu

Witam wszystkich planuję kupić piec elektryczny z termoobiegiem (konwekcyjny) o bardzo dużym reżimie temperatur nawet max 2-3*C (norma AMS 2750) niestety finansowanie mam zewnętrzne i muszę zrobić możliwie jak największe rozeznanie na rynku -cena, jakość itd. I mam pytanie czy poza tymi producentami są jeszcze w Polsce i okolicy inne firmy z tej branży ? Romer, Tepron, LAC Czechy, Kepka, Izo, Remix, Ekomal, Zugil, Wolmal Pozdrawiam

• ~ wielu 6 ponad rok temu Ja produkuje najlepsze piece i nikt w Polsce mi nie podskoczy !!!
      oceń komentarz zgłoś do moderacji
    • ~ Marys 5 ponad rok temu np. masklogik, pro-system śląsk, Ekomal, Monkiewicz, Tech-Mal, Jacek.
    • ~ Lakiernik 4 ponad rok temu Witam, Jest też firma Koral lakiernictwo z Wadowic. Faceci mają pojęcie, potrafią doradzić i najważniejsze urządzenia się nie psują i mają odpowiedni rozkład temperatury. Uderz do nich sobie.
    • ~ paweł 3 ponad rok temu Promal-Wieruszów, Gwo-Mal Wieluń, Serwis-Tech Września
    • ~ Kowal 2 ponad rok temu Jeśli chodzi o jakość w zależności od ceny to podałeś praktycznie wszystkie firmy na które warto zwrócić uwagę, z własnego doświadczenia mogę polecić Ci Romer, bo sam u nich dokonywałem zakupu i póki co jestem zadowolony ze sprzętu no i obsługa świetna.
    • ~ lukier 1 ponad rok temu łał, jak otworzyłem ten wątek forum to od razu mi się komputer zamulił od tej słodyczy różnych producentów.