• Reklama
    A1 - kabe

Szukaj

Reklama
    B1 - konica minolta 18.02.2022-31.12.2025 Bogumiła

Forum

Dział

Wątek

• Malowanie proszkoweWĄTKÓW: 125
      • Przygotowanie elementów do malowaniaODSŁON: 2229
        ~ Czarny 26 Dodany: ponad rok temu

Witam Panowie Proszę o poradę. Maluje proszkowo elementy stare i nowe Wszystko Oczywiście piaskuje ale zastanawiam sie nad przygotowaniem chemicznym elementów chodzi mi głownie o czarna stał ponieważ dużo maluje nowych elementów typu balustrady ogrodzenia z profili czy tez zgrzewanej siatki, elementy maszyn. Czy ktoś jest mi w stanie doradzić czy lepiej system kilku wanien ( problem z tym ze nie każdy element sie zmieści) czy tez myjka np. Romer ?

• ~ Tomek 2 ponad rok temu Cześć. Warto się odezwać do firmy zajmującej się sprzedażą chemii do przygotowania powierzchni, ocenią sytuację, materiał, Twoje możliwości i potrzeby, na pewno coś optymalnego zaproponują. Zaczynanie zmian od kupienia sprzętu a później myślenie o chemii, która będzie używana, to trochę branie się za temat od.. strony :) a Romera odradzam, jest wiele innych firm zajmujących się takimi sprawami dużo lepiej. Szukaj dalej :).
      oceń komentarz zgłoś do moderacji
    • ~ kamil 1 ponad rok temu ja znowu mam dylemat poniewaz chciale pomalowac sciany w pokoju metoda natryskowa i nie wiem jaki pistolet jakiej firmy dobrac ktos moze z was wie , jakie obecnie na rynku jest dobry aplikator , aa i nie mam kompresora moze cos do prądu :)
      oceń komentarz zgłoś do moderacji