• Reklama
    A1 - eko color 08.11-31.12.2025 Julian

Szukaj

Reklama
    B1 - emptmeyer 28.05-31.12 Julian

Forum

Dział

Wątek

• ~ milenium5 7 ponad rok temuocena: 100%  Romera nigdy bym nie kupił, widziałem piec 10m w dwóch częściach, wełna w ścianach kiepsko upchana i całość mało energooszczedna. Bardziej bym polecił wolmal ale brałem od nich wymiennik do mojego pieca i za te pieniądze spodziewał bym się bardziej estetycznych spawów i większej precyzji ale urządzenie samo w sobie działa prawidłowo. Budowałem sam piec, moge doradzić na co zwrócić uwagę aby był oszczedny i praktyczny
      oceń komentarz komentarz zgłoszony do moderacji
    • ~ Bartek 6 ponad rok temu Witam. Mam kilka pytań co do wymiennika proszę napisz do mnie wiadomość bo pare rzeczy mnie ciekawi a chce tez budować olejaka. bertram1@wp.pl pozdrawiam Bartek
      oceń komentarz zgłoś do moderacji
    • ~ Piotrek 5 ponad rok temuocena: 67%  Odradzam firmę Wolmal, to co u nich kupiłem to była tragedia. Piec się przegrzewa, elementy wychodzą chujowo bo grzanie nierównomierne, a te opinie to chyba piszą sobie sami. Radzę sie nie sugerować opiniami tutaj i samemu sie przejechać do firm i zobaczyć jak to wygląda.
    • ~ Piotrek 4 ponad rok temuocena: 0%  Przepraszam nie,, Wolmal,, tylko ,,Romer,, nie polecam
    • ~ Piotrek 3 ponad rok temuocena: 67%  Żadnej pomyłki tam nie było, a to że się podemnie podszywacie to żenada. Dalej róbcie sobie antyreklame.
    • ~ AA 2 ponad rok temu Witam Czy ktoś wie może jaki typ palników firma Romer stosuje w swoich piecach. Posiadam piec gazowy, żadnej nazwy palnika ,typu itp. Zerwane oryginalne naklejki i tabliczki na podzespołach. Praktyczniwe na każdym osprzęcie nalepka Romer. W dokumentacji brak nawet odpowiednich deklaracji. Proszę o pomoc mam problem z palnikiem gazowym , nie znam nawet typu.
    • ~ Wojciech Ciura 1 ponad rok temuocena: 75%  Proponuje skontaktować się z firmą która Panu palnik dostarczyła, posiadamy wszystkie części do palnika o który Pan pyta, które są zresztą ogólnie dostępne jednak ceny rynkowe są wyższe od naszych. Palniki stosowane w naszych piecach są produkowane przez fabrykę palników pod naszą marką, na specjalne wymagania, nie ma podobnego produktu na rynku, są przystosowane do pracy z naszym sterowaniem, posiadają przedłużane lufy, dostępne są do nich jedynie podzespoły tj Reduktory Dungs, Zawory Danfoss etc. Proszę się kontaktować z działem serwisu, serwis@romerpp.pl , Pozdrawiam.