- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
zespol przygotowania powietrzaKOMENTARZY: 1ODSŁON: 2125
~ Dodany: ponad rok temu
witam szukam jakis dobrych filtrow do powietza jakies polecacie model i ceny:)
- Zobacz wszystkie komentarze ( 1 )
-
Farby proszkowe na felgiKOMENTARZY: 0ODSŁON: 1844
Witam, dostałem wypowiedzenie dzierżawy lokalu co za tym idzie będę musiał zamknąć lub zawiesić firmę i chciałbym sprzedać trochę farb poliestrowych. Najciekawsze jakie mam to: efekt chrom-7,1 kg srebrny metalic-2 kg 1023-2,7 kg 9003-2,7 kg 0000 klar-2,9 kg 9006-1,3 kg 9005 mat-0,2 kg 5294 transparent-2 kg 3020-2,2 kg 6018-2,5 kg do tego około 20 kg podkładu i farby ciekłe termo np oryginalne złoto BBS i metalizowany grafit. Wszystko dobrych marek takich jak IGP, Pulver, Iba Kimya czy Freilacke. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt 511 561 277
- Zobacz wszystkie komentarze ( 0 )
-
demineralizacja wodyKOMENTARZY: 2ODSŁON: 2107
witam potrzebuję namiarów na firmę modernizujące lub instalujace dla przemysły stacje demineralizacji wody
- Zobacz wszystkie komentarze ( 2 )
-
sodowanieKOMENTARZY: 2ODSŁON: 2071
witam koledz mozecie mi cos powiedziec na temat sodowania?
- Zobacz wszystkie komentarze ( 2 )
-
gema czy nordsonKOMENTARZY: 7ODSŁON: 5430
witam, szukam aplikatora, nowego, do 20 tysięcy złotych, (najlepiej koło 15). maluję gemą pg 1 i tribo z adala. zależy mi na malowaniu drugiej, trzeciej warstwy (przy gemie pg 1, przykładowo na alu felgach, jeśli nasypię bardzo grubo podkładu zdarza się, że farba nie trzyma detalu i ciężko domalować w zakamarkach, kładzenie bezbarwnego to już całkowicie porażka, trzeba sypać tribo). musi mieć stół wibracyjny i gwarancję na powielacz. jakie modele polecacie, nordson encore lt daje rade?
- Zobacz wszystkie komentarze ( 7 )
-
felgi aluKOMENTARZY: 0ODSŁON: 2130
witam koledzy powiedzcie mi jak wyglada proces malowania felgi alum chodzi mi o przygotowanie felgi czyli co jest najlepsze piaskowanie srutowanie? moze korund
- Zobacz wszystkie komentarze ( 0 )
-
Struktura ral 1018KOMENTARZY: 1ODSŁON: 2229
Poszukuję farby proszkowej drobnej struktury(matt) ral-1018 .Dużo tej farby nie idzie jakieś 2pudła na rok.
-
UziemienieKOMENTARZY: 1ODSŁON: 2327
Witam Jak uziemić podesty z tworzywa sztucznego, które będą znajdować się wewnątrz kabiny lakierniczej?
OSTATNIO NA FORUM
Początki
~ Pa-Stal
Wygrzewam każdy element ze względu na to że robiłem różne próby bez i z wygrzaniem po (piaskowaniu- ocynkowana - oraz konstrukcje...
Ocynk przed malowaniem
~ Karolina
Wysrutować lub pasywować przed malowaniem. Stosuje się te dwie metody
Początki
~ Karolina
-Pa -Stal kto ci każe przed malowaniem pierwszej wartwy wygrzewać stal? Jaki to ma sens? Wysuszyć jak masz myjke natryskową to tak ale...
Początki
~ Pa-Stal
Witam ja osobiście nie jestem specem bo maluje raptem kilka miesięcy lecz kilka spraw i doświadczenia już trochę nabrałem otóż...
Co zrobić żeby nie występowała klatka Faradaya?
~ Pa-Stal
Witam obecnie maluje na aplikatorze Wagner i by nie powstawała klatka Faradaya w zakamarkach zmniejszam parametry np: 75 kv / 15 ua I...