- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
szukam lakiernika KOMENTARZY: 1ODSŁON: 3489
~ Dodany: ponad rok temu
witam, poszukuje lakiernika do nowo otwartej lakierni proszkowej w zd-woli w.łodzkie
- Zobacz wszystkie komentarze ( 1 )
-
Inzynier procesu lakierowaniaKOMENTARZY: 0ODSŁON: 3404
Reprezentuję firmę doradztwa personalnego HAYS Poland. Dla naszego klienta międzynarodowej firmy z branży produkcyjnej zlokalizowanej w Gorzowie Wielkopolskim poszukuję Kandydatów na stanowisko: Inżyniera Procesu Lakierowania Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za projektowanie i realizację procesu lakierowania natryskowego, w celu osiągnięcia założonej efektywności kosztowej i operacyjnej, aktualizację i wdrażanie standardów obsługi urządzeń do produkcji, zapewnienie odpowiedniego poziomu procesu przepływu pracy oraz dbanie o wysoki standard ustalonych systemów jakości i procedur. Jeżeli kogokolwiek zainteresowała ta oferta bardzo proszę o kontakt tutaj, bądź na mój adres e-mailowy kowalski@hays.pl Pozdrawiam, tk
- Zobacz wszystkie komentarze ( 0 )
-
Czyszczenie cyklonuKOMENTARZY: 1ODSŁON: 3379
Witam, zamierzam rozbudować kabinę o cyklon i potrzebuję informację jak skutecznie czyścić go przed zmianą koloru.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 1 )
-
Problem z powłokąKOMENTARZY: 3ODSŁON: 3562
Witam, Mam dość poważny problem powłoką, po wysuszeniu na powierzchni pojawiają się porowate grudki i wtrącenia.Raczej nie ma możliwości aby dostało się coś z zewnątrz.Czy może to być wina ustawień?Dodam,że malujemy lakierami transparentnymi. Dziękuję za pomoc.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 3 )
-
biała perłaKOMENTARZY: 2ODSŁON: 4440
spotkał się ktoś z was z taką farbąproszkową
- Zobacz wszystkie komentarze ( 2 )
-
Chemia na ocynk galwanicznyKOMENTARZY: 8ODSŁON: 4847
Witam Jaką chemie polecacie na ocynk galwaniczny, do stosowania karcherem lub recznie pedzlem?
- Zobacz wszystkie komentarze ( 8 )
-
Jaka różnic pomiędzy fosfo. cyrkonowym a żelazowymKOMENTARZY: 5ODSŁON: 7153
Witam Jaka jest różnica pomiędzy fosforanowaniem cyrkonowym a,żelazowym?
- Zobacz wszystkie komentarze ( 5 )
-
Jak przykrycz czerwony kolorKOMENTARZY: 5ODSŁON: 3952
Witam Jaki macie sprawdzony patent na zakrycie czerwonej farby proszkowej,mam kilka elementow ktore sa pokryte czerwonym kolorem i potrzebje to przelakierowac na szary kolor ale niestety pigmnet czerwony przebija tak ze zmienia sie odcien??
- Zobacz wszystkie komentarze ( 5 )
OSTATNIO NA FORUM
Początki
~ Pa-Stal
Wygrzewam każdy element ze względu na to że robiłem różne próby bez i z wygrzaniem po (piaskowaniu- ocynkowana - oraz konstrukcje...
Ocynk przed malowaniem
~ Karolina
Wysrutować lub pasywować przed malowaniem. Stosuje się te dwie metody
Początki
~ Karolina
-Pa -Stal kto ci każe przed malowaniem pierwszej wartwy wygrzewać stal? Jaki to ma sens? Wysuszyć jak masz myjke natryskową to tak ale...
Początki
~ Pa-Stal
Witam ja osobiście nie jestem specem bo maluje raptem kilka miesięcy lecz kilka spraw i doświadczenia już trochę nabrałem otóż...
Co zrobić żeby nie występowała klatka Faradaya?
~ Pa-Stal
Witam obecnie maluje na aplikatorze Wagner i by nie powstawała klatka Faradaya w zakamarkach zmniejszam parametry np: 75 kv / 15 ua I...