- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
aplikacja Wegner czy GemaODSŁON: 5087
~ Marcarr Dodany: ponad rok temu
Witam mam dylemat czy wybrac aplikację wagnera czy gema czym sie różnią zależy mi na tym aby było jak najmniej spadu i oczywiście niezawodność
-
~ X-man 10 ponad rok temu prawie nie ma róznicy ew. cena lub serwisoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ lak 9 ponad rok temu To zupełnie jak dyskusja na temat wyższości Swiąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą... ;-)oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Marcarr 8 ponad rok temu i o taką odp mi chodziło :Doceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ nemo 7 ponad rok temu a czemu nie Nordson na pompach HDLV ?oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ marcarr 6 ponad rok temu Zakupiłem wagnera i jestem zadowolony a co do nordsona to nie wiem jakoś ta firma mi nie podchodzi widziałem jak to pracuje i jest dobre ale drogieoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ nemo 5 ponad rok temu zgoda, Wagner jest dobry i nie bedziesz miał z nim problemów, Nordson równiez niezły wszytsko zależy ile malujesz i czy zalezy Ci zależy na wiekszej prędkosci - a do tego wrecz idelany jest Nordson na pompach.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ mariusz 4 ponad rok temu Mam 3 aplikacje Gemy Optiflex juz 4 lata i nie mam zadnych problemowoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ xxxxxxxxxxxx 3 ponad rok temu mam 2 aplikacje GEMA i działają w 100% jak jesteś zainteresowany to mogę podać namiary na dystrybutoraoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ orzel 2 ponad rok temu smigam 2 lata na gema bez problemow trzeba tylko pilnowac wymiany czesci sciernych ,maluje 200m2 dziennie bez problemuoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ adax 1 ponad rok temu Dobrym pomysłem na podjęcie decyzji jest zaproszenie obu przedstawicieli na pokaz praktyczny swoich aplikacjioceń komentarz zgłoś do moderacji