• Reklama
    A1 - kabe

Szukaj

Reklama
    B1 - IGP 2024 Julian

Forum

Dział

Wątek

• ~ X-man 10 ponad rok temu prawie nie ma róznicy ew. cena lub serwis
      oceń komentarz zgłoś do moderacji
    • ~ lak 9 ponad rok temu To zupełnie jak dyskusja na temat wyższości Swiąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą... ;-)
    • ~ Marcarr 8 ponad rok temu i o taką odp mi chodziło :D
    • ~ nemo 7 ponad rok temu a czemu nie Nordson na pompach HDLV ?
    • ~ marcarr 6 ponad rok temu Zakupiłem wagnera i jestem zadowolony a co do nordsona to nie wiem jakoś ta firma mi nie podchodzi widziałem jak to pracuje i jest dobre ale drogie
    • ~ nemo 5 ponad rok temu zgoda, Wagner jest dobry i nie bedziesz miał z nim problemów, Nordson równiez niezły wszytsko zależy ile malujesz i czy zalezy Ci zależy na wiekszej prędkosci - a do tego wrecz idelany jest Nordson na pompach.
    • ~ mariusz 4 ponad rok temu Mam 3 aplikacje Gemy Optiflex juz 4 lata i nie mam zadnych problemow
    • ~ xxxxxxxxxxxx 3 ponad rok temu mam 2 aplikacje GEMA i działają w 100% jak jesteś zainteresowany to mogę podać namiary na dystrybutora
    • ~ orzel 2 ponad rok temu smigam 2 lata na gema bez problemow trzeba tylko pilnowac wymiany czesci sciernych ,maluje 200m2 dziennie bez problemu
    • ~ adax 1 ponad rok temu Dobrym pomysłem na podjęcie decyzji jest zaproszenie obu przedstawicieli na pokaz praktyczny swoich aplikacji