- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
BytówODSŁON: 3172
~ rambo Dodany: ponad rok temu
witam drodzy forumowicze może ktoś z was używał ostatnio farby poliestrowej producenta z Bytowa? Mnie trafiła się taka partia którą kompletnie nie da się malować.
-
~ adams 9 ponad rok temu w czym ma Pan problem?! to prosze oddac, i poskarzyć się producentowioceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ aha 8 ponad rok temu to jeszcze ktos tego g..... używa?oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Layon 7 ponad rok temu aha dlaczego obrażasz produkt. Ja maluje ich farbą i jest ok. Musi być duże zainteresowanie skoro pobudowali nową linie do produkcj farby.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Arek 6 ponad rok temu wiesz jak dopasujesz farbę do swoich/klienta potrzeb to chyba jest z farba wszystko w porządku nie są to farby na super wymagania dlatego są tańszeoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ aha 5 ponad rok temu Nie obrażam tylko przestrzegam potencjalnych klientów.O tej nowej lini mówi się że powstała specjalnie pod jednego odbiorcę z okolic Warszawy.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ prodact 4 ponad rok temu Próbowałem wejśc do tej firmy ze swoim produktem ale mur,beton, teraz wiem czemuoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ rado 3 ponad rok temu no tak szczerze to uważam, że jak już się szkaluje jakiegoś producenta to z konkretami. Pisać każdy może, nawet przedstawiciel konkurencyjnej firmy. Oczywiście wtopy zaliczali, ale nie większe niż inni z polskich producentów. Być może i to chłam, choć moim zdaniem to po prostu farba za tą kasę. Taki sam mocno średni produkt jak inni producenci na B, N,P, I albo I.K, choć ci na I to dopiero jazda. Chcesz używać dobrego produktu to za niego zapłać, a jak chcesz kupować tanio to kupujesz to co kupujesz.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ DRACKO60 2 ponad rok temu A może kolego Twój pistolet nie daje rady!!! To że ma 20 lat to nie świadczy o jego doświadczeniu!!! Jak coś nie wychodzi to zawsze wina farby czy za 5 pln czy za 100pln.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Baber 1 ponad rok temu CARPE DIEMoceń komentarz zgłoś do moderacji