• Reklama
    A1 - kabe

Szukaj

Reklama
    B1 - emptmeyer 28.05-31.12 Julian

Forum

Dział

Wątek

• ~ Wojtek 8 ponad rok temu Chodzi oczywscie o chemie pod lakier proszkowy
      oceń komentarz zgłoś do moderacji
    • ~ Sebastian 7 ponad rok temu Witam dokładam się do pytania, ocynk ogniowy
    • ~ chemia 6 ponad rok temu polecam produkt SP/SF firmy Metallchemie, nie jest ideał ale daje rade, dobrze trawi oba ocynki i nawet niezła przyczepność farby jest po nim, no i cena przystępna
    • ~ deccorativo 5 ponad rok temu z tym dobrym trawieniem ST/SF i Karcherem to bym był ostrożny - a co na to najczęściej aluminiowa pompa Karchera? ile wytrzyma uszczelnienie?. Pędzel OK. ale do myjek wysokociśnieniowych to tylko zalecane praparaty, jeśli chcesz porady napisz henryk.mag@gmail.com
    • ~ deccorativo 4 ponad rok temu Wojtku i Sebastianie galwaniczny cynk to tylko 12um ( to norma w życiu zawsze mniej), blachy cynkowane hutniczo to ok 30um a cynkowane ogniowo najczęściej ok 100-200um cynku. jeśli trawienie "pożre" 4um to ubywa 30% cynku a moment za dużo i nie ma go wcale. Do galwano i przygotowania wszystkich innych metali Al/Fe/Zn razem sam sprawdziłem jest najlepsze nanochromianowanie ekologiczne SurTec609CC kupisz tam tel 508267663
    • ~ chemia SP/SF 3 ponad rok temu ja mam w myjce zamontowany injektor zewnętrzny i nie ma problemu, ewentualnie możesz aplikować chemie zwykłym opryskiwaczem ogrodowy i tylko płukać karcheram, nawet wygodniej jestsp/sf
    • ~ wojtek 2 ponad rok temu podeslij mi na maila zapka79@gmail.com dane tej chemi sp/sf pzdr
    • ~ ostr 1 ponad rok temu witam własnie mam swierzy płotek po ocynku gabkujemy go tylko i bez papierku sciernego niczego takiego jedziemy z nim srodek mam do wytrawianaia aluminium gabkuje i leje woda chyba bedzie ok???? pzdr