- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
Co z Naberem?ODSŁON: 4201
~ Bolo Dodany: ponad rok temu
Nie wiecie co się dzieje z Naberem? Słyszałem, że już zniknął z rynku w wyniku kryzysu i nie przyjmują zamówień. Czy wiecie coś na ten temat?
-
~ MISIEK 9 ponad rok temu a może ktoś wie co słychać z farbami SAWA - Heliosoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Kolo 8 ponad rok temu Ciekawe Bolo, kto ci takie rzeczy opowiada? Może to ta sama osoba, kyóra widziała Elvisa?oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Roman 7 ponad rok temu z Naberem wsysko Ok jeżeli coś komuś brakuje to zapraszam na zakupy 089-537-51-50oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Paweł 6 ponad rok temu Potwierdzam Romek !!!!!!oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Arbi 5 ponad rok temu Bolo, ciebie chyba coś gniecie z tym Naberem. Reprezentujesz konkurencję, która nie może przeżyć sukcesów kolegów po fachu z konkurencji? Dlaczego wszystkie Twoje wypowiedzi na Forum są skierowane Anty-Naber? W jakiej firmie pracujesz, że starasz się być wyrocznią w tej dziedzinie. Ile z tego masz? Może już czas na psychologa? Pozdrawiam wszystkich korzystających z Nabera- dobry wybór!!!!oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Bolo1 4 ponad rok temu fajnie a jakie ten Naber ma sukcesy na naszym rynkuoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ depp 3 ponad rok temu Bolo, Ale dał ci popalić!!!oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Bolo 2 ponad rok temu Interesuję się rynkiem farb i tego co się dzieje w tej branzy. Mam powody i niekoniecznie chodzi o konkurencję. Niedługo w każdym bądź razie powiem o co chodzi. Nie wiem czemu chłopcy z Nabera tak się gorączkują ;-)- trosicku jesteście przewrażliwieni na swoim koncie. Ja życzę każdemu dużej sprzedaży, wasza sprzedaż to pośrednio mój zysk :-). A co do tego co się dzieje na rynku, jak tam z cenami, widzę że dużo firm podnosi ceny, jak to u Was jest na malarniach? Pozdrówka od kolegi z branży proszkowej.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Bolo 1 ponad rok temu Hej Panowie z Nabera (patrz Amisa). Widziałem, że oferujecie ostatnio jakieś farby z Indii, Rapid Coat Division. To coś nowego? Napiszcie coś o tych farbach.oceń komentarz zgłoś do moderacji