- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
czarny polysk zaparowane tluste felgiODSŁON: 2143
~ krzysiu Dodany: ponad rok temu
Witam startuje dopiero. Mam takowy problem gdy maluje na polysk czarny i tylko w tym wypatku to gdy felgi wyjme z pieca jest ok a po kilku sekundach robia sie jak by zaparowane tluste przetre szmatka mocniej i jest ok jaka to przyczyna przegrzanie czy niedogrzanie dzieki za info
-
~ reko 2 ponad rok temu zwiększ albo zmniejsz temperaturę. Czy wychodzi to równomiernie, czy w miejscach gdzie materiał jest grubszy lub materiału jest więcej. Jeśli tak to z farby wychodzą jakieś pochodne fenoli (kiedyś tak tłumaczył mi technolog). zmiana temp. i czasu powinna pomóc.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ farba 1 ponad rok temu A ja proponuje farbę zmienić. Ty masz malować i się nie martwić . Jeżeli Twój dostawca nie jest Ci w stanie pomóc to go pogoń. Bo jak jesteś nowy to będzie Ci wciskał dziadostwo , a Ty będziesz się chłopaku męczył. Na rynku są farby, które nie mają takiego problemu. Poczytaj na forach o malowaniu felg to na pewno dowiesz się który producent ma dobre farby. Ja tu nie będę pisał bo zaraz gimbusy oskarżą mnie o krypto reklamę. Jedyne co Ci mogę doradzić to kup farbę droższą. Cena jednak determinuje jakość. Pozdrawiam.oceń komentarz zgłoś do moderacji