- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
Czyszczenie zawieszek po malowaniu proszkowymODSŁON: 7876
~ grzegorzc0 Dodany: ponad rok temu
Witam wszystkich Poszukuję w okolicach Krotoszyna firmy zajmującej sie czyszczeniem zawieszek (druciaków) po lakierowaniu proszkowym
-
~ Paweł 7 ponad rok temu Mogę sprzedać ci preparat do czyszczenia zawieszek. tel 695 60 62 62 dzwońoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ robciowr 6 ponad rok temu Jeśli ktoś posiada linię do mycia cynkowego to roztwór myjący bardzo ułatwia ściąganie starej farby z zawieszek. Sprawdzona metoda:zawieszki pozostawić w roztworze na 24h poczem dokładnie wypłukać np. myjką ciśnieniową.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Przemas lak 5 ponad rok temu ja umnie mam zrobiony duzy piec i tam wypalam prety,po wypaleniu farba sie spali a koszt takiego wypalenia to tylko 10 litrów ropy a haczyki ida na złom bo sie nie opłaca tego czyscic,bo remosol jest drogi a to jest najlipszy sciagacz farby. pozdrawiamoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ adaś 4 ponad rok temu 80 km od krotoszyna: ABL - widzialem reklame w gazecie lakiernictwo przemyslowe 607232959oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ adas 3 ponad rok temu aha i podobno maja wlasny transport, slyszalem od kolegi ktory tez dzownil do nichoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Ralf 2 ponad rok temu Ustaw stary kociołek na ogniu, uspawaj cos w rodzaju cedzaka, sita (tak aby mozna to bylo swobodnie zanurzac w kociolku), wsyp do srodka haczyki, zalej roztworem z srodkiem do sciagania farby (polecam Chemmetal, ale nie mam pod reka symbolu) i zostaw niech sie gotuje 3-4 godziny. Na koniec splucz dobrze woda. Haczyki beda jak nowe. Robimy taka operacje co kilka tygodni i swietnie sie sprawdza a haczykow mamy kilka tysiecy (roznych), malujemy ok 10 tys m2/m-c. Pozdrawiamoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ grzegorzc0 1 ponad rok temu Witam dzięki za informacje znalazłem WTP z Fiałkowa (606986901) zajmującą się czyszczeniem zawieszek lakierniczych około 2.5 PLN/kg zawiszek. ABL z wrocławia wycenił to na około 5,95 PLN/kgoceń komentarz zgłoś do moderacji