- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
Dysze do myjkiODSŁON: 2297
~ Janusz Dodany: ponad rok temu
Witam koledzy. Mam pytanie do bardziej doświadczonych i przerabiających już ten temat u siebie. Chciałem spróbować zbudować u siebie małą myjkę ciśnieniową do drobnych elementów z czarnej stali. Kabiną i pompa to nie problem, ale nie potrafię znaleźć dysz rozpylających chemie. Tzn. te które mam są, tak myślę, drogie. Może ktoś stosował u siebie podobne w przystępnej cenie, lub zna coś w tym temacie i może pomóc. Pozdrawiam i dziękuję Janusz
-
~ 123 4 ponad rok temu Kiedyś jak pracowałem w poprzedniej lakierni , kupowaliśmy cos takiego w sklepie z opryskiwaczami rolniczymi lub sadowniczymi ponieważ pasowała średnica dysz do otworów w rurach. Na etapie projektowania możesz sobie zaprojektować otwory do dostępnych dysz.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Janusz 3 ponad rok temu Dzięki kolego. Tak samo myślałem, tylko trochę cena dysz mnie zaskoczyła. 45 zł. za samą końcówkę, co prawda z jakiegoś lepszego plastiku i z wyborem kąta rozpylania. ale tak jak pisałem, zaczynam temat przegryzać. Dzięki...oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Lakiernik 2 ponad rok temu czesc, my uzywamy dysz pnr i sprawdzaja sie wysmienicie a i cenowo sa okoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Janusz 1 ponad rok temu Dzieki kolego Lakiernik. Też ich już znalazłem. Pozdrawiam...oceń komentarz zgłoś do moderacji