- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
Farby ciekłeODSŁON: 4416
~ Matek Dodany: ponad rok temu
Witam! Otwieram lakiernie i na stole mam 7 ofert od dostawców farb ciekłych. Czy możecie jakieś farby polecić? Skłaniam się ku Tikurilli. Mam malować głównie w alkidach.
-
~ adam 8 ponad rok temu ja polecę Tobie PPG, kiedys czytalem o tych farbach w gazecie i znalazłem tam kontakt jakbys chial to podam, farby sie sprawdzilyoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ qiuik 7 ponad rok temu ja polecam firmę LANKWITZER bardzo dobra gama farb alkidowych i nietylkooceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ michał 6 ponad rok temu a lankwitzer mozna kupic w polsce?oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ qiuik 5 ponad rok temu Lankwizera można kupić w Polsce więcej info 660 698 367oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Antykor8 4 ponad rok temu Witam.Ja Ci polecam farby niemieckiej produkcji Brocolor oraz Osnatol.Bardzo dobre farby.Dystrybutorem tych farb jest firma Broset z Wałcza.Polecam zapoznac sie z ich ofertą.Więcej info:www.broset.ploceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ WIOLKA 3 ponad rok temu Ja tez polecam PPG to firma z wysokiej półki. Polecam też Schramm-coatings z offenbach koło Frankfurtu nad Menem. Mam kontakty do tych firmoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ aaa 2 ponad rok temuocena: 0% nie Lankwitzer farby z drugiej półkioceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ arqu 1 ponad rok temu temat juz pewnie wyczerpany, ale wtrace trzy grosze - jezeli alkidy to tylko z Cieszyna (btw. fabryka w Cieszynie jest wlasnoscia PPG, nie bez powodu). pzdroceń komentarz zgłoś do moderacji