• ReklamaA1 - silpol v2

Szukaj

Reklama
    B1 tiger-coating 18.08.2022-24.01.2023 Julian przedłużony do końca 2024

Forum

Dział

Wątek

• ~ rado 8 ponad rok temu temat był już poruszany na forum. Nie ma takowych...
      oceń komentarz zgłoś do moderacji
    • ~ lakiernik 7 ponad rok temu Witam kiedys produkowal tiger taka farbe, miala kolor zolto-zielony.
    • ~ magrass 6 ponad rok temu Nie ma takowych, przerabiałem ten temat. Nigdy nie bedzie takiego efektu jak np. na znakach. Tam jest specjalna folia odblaskowa. Farba proszkowa bedzie miała intensywny kolor i to wszzystko, oczywiście najpierw trzeba połozyć biały podkład. Wszyscy producenci mają takie kolory w ofercie, najlepsze są na bazie poliuretanu i te mają tylko najwięksi - IGP, Teknos, Tiger, AKZO.
    • ~ grubba 5 ponad rok temu podobno są. Koszt 500 PLN netto/kg, zamówienia specjalne. Muszę jeszcze się upewnić czy są nadal znajdują się w ofercie. jak są, to wrzucę namiar.
    • ~ maroo 4 ponad rok temu Zgadza się kolego magrass. Ja również poszukuje fajnych efektów. Pojedyncze rzeczy można znaleźć w IGP i Tiger. Ostatnio również na fajne efekty natknąłem się w Kabe. Fajne produkty produkują dla firmy Ronal na felgi przedstawiciel przesłał mi broszurę. Jednak przeważnie są to produkty robione na zamówienie i cenie powyżej 30 euro za kg.
    • ~ Decoral System 3 ponad rok temu Witam, mam takie farby w ofercie, efekt florescencji jest dostępny w trzech kolorach: żółtym , zielonym i niebieskim. Polecam stronę www.decoral-system.com... Pozdrawiam
    • ~ mały 2 ponad rok temu Podaj jakiś numer do siebie albo chociaż maila
    • ~ Decoral System 1 ponad rok temu Kontakt do mnie to: 503678900