• Reklama
    A1 - eko color 08.11-31.12.2023 Julian

Szukaj

ReklamaB1 - EcoLine 04.2021-12.2024 Bogumiła

Forum

Dział

Wątek

• Inne tematyWĄTKÓW: 641
      • Gema PGC1ODSŁON: 5491
        ~ artfero Dodany: ponad rok temu

Witam Na początku chciał bym zaznaczyć że odnośnie lakiernictwa proszkowego jesteśmy laikami.Posiadamy piec Moncewicza komorę z Durexu i właśnie chodzi o pistolet chcemy zakupić aplikator używany firmy gema PGC1 i bedziemy nim malować samą stal czarną same ogrodzenia ,bramy, przęsła i nic więcej i mamy pytanie odnośnie jak jest z częściami do tego aplikatora czy jest sens kupować taką aplikacje a może kupić jakąś polską nową zaznaczam ze będziemy malować same ogrodzenia .Mam jeszcze drugie pytanie jak zapoznać się z całą technologią od włączenia sprężarki po wyjecie np bramy z pieca np ,czy piec ma być wstępnie rozgrzany do jakiejś temperatury czy rozpalać go jak materiał już się tam znajduje. Za wszystkie informacje dziękuje

• ~ grzegorzc0 5 ponad rok temu odezwij się grzegorzc0@o2.pl to postaram ci się pomóc
      oceń komentarz zgłoś do moderacji
    • ~ Malarz 4 ponad rok temu A no i nie bierz Romera bo może i tani ale to shit jest tania podróba Gemy.
    • ~ lakiernik 3 ponad rok temu Kto polecił Wagnera pistolet PEM-C2 ze sterownikiem EPG 2007 - chyba złośliwie to zrobił. Nawet najstarsza Gema lepiej poradzi sobie z malowaniem. Wagner - wszędzie maluje tylko nie na detal.
    • ~ adam 2 ponad rok temu kolego mysle ze moze masz zle doswiadczenie i przesadzasz za razem ze zawsze tak jest, moze miales złe ustawienia, ja na wagnerze maluje i nie ma żadnych problemów nawet z kątownikami
    • ~ lakiernik 1 ponad rok temu Panie Adamie, niestety nie chodzi tylko o Wagenra PEM-C2 ze sterownikiem EPG 2007 ale i inny sprzęt. Tak jak wspominałem podtrzymuje to. Również są inne firmy nie zadowolone z rozwiązań Wagnera. Na Wagnera należy patrzeć z przymróżeniem oka. Piszę jak jest. Nie chce robić reklamy. To forum po to jest.