• Reklama
    A1 - kabe

Szukaj

Reklama
    B1 - konica minolta 18.02.2022-31.12.2024 Bogumiła

Forum

Dział

Wątek

• ~ Tomaszw 9 ponad rok temu ja Graco to nie najwyższa cena, a gdzie go kupiłeś - osobiście już pytam
      oceń komentarz zgłoś do moderacji
    • ~ Majk 8 ponad rok temu Dostałem go od znajomego w Niemczech. Wala mi sie tylko teraz i dlatego chce go sprzedac.
    • ~ Tomaszw 7 ponad rok temu nie znam tego modelu ale możesz zapytac bezpośrednio u producenta ile kosztuje nowy i mniej wiecej obnizyc o 40% jedyny kontakt jaki mam to z gazety info@itw-finishing.de
    • ~ arqu 6 ponad rok temu nie znam tego modelu, ale poszperaj na graco.be
    • ~ Tomaszw 5 ponad rok temu ale na tej stronie nie ma chyab cen
    • ~ arqu 4 ponad rok temu cen nie ma, ale zawsze można napisać jakiegoś maila i ceny się znajdą.
    • ~ Tomaszw 3 ponad rok temu pewnie tak, ale pod info@itw-finishing.de ma Pan chyab polska obsługę:)
    • ~ Majk 2 ponad rok temu Ok wielkie dzięki. Już troche szperałem na stronie producenta ale nie wpadlem na pomysł żeby do nich napisać, teraz tak zrobie. Pozdrawiam
    • ~ X-men 1 ponad rok temu ja osobiscie uważam że grasko ma zły marketing na świecie, jeśli chesz cos znaleźć z firmy graco to predzej na internecie znajdziesz wózki pod ta marka niz jkieoliek aplikacje, a dystrybutorzy mało sie reklamują. Czytak kilka gazet w których sa ich konkurenci i jesli miałbym wybrac jakąs aplikację to na 100% nie wybiore Graco jesli nawet mi nie utkwił w pamięci żaden obraz ich marki. moze to tylko tak wyglada w Polsce, ze Graco od urządzeń lakierniczych jest mało powszechny, ale jak na razie to jek sie nie ma kontaktu do jakiegos ich dystrybutora to inaczej sie nic nie znajdzie