- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
jakievfiltry odwadniaczODSŁON: 2251
~ jurek Dodany: ponad rok temu
Witam panowie jakie filtry powinienem miec przed aplikacja ? I odwadniacz (musi byc jakis super czy zwykly zda egzamin ?
-
~ kusper 4 ponad rok temu Zwykły nie da rady to na pewno. Ja mam wszystko Kaesera i działa to wiem na pewno :)oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Marys 3 ponad rok temu a jakie to są zwykłe wg. Kolegi.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ aa 2 ponad rok temu NZwykly to taki za 150zl z castoramyoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ bartek 1 ponad rok temu Zwykły niezwykły najwazniejsza jakość i temperatura powietrza która dochodzi do odwadniacza/odolejacza. Ważne żeby powietrze miało punkt rosy czyli temp. pomiedzy 3-7oC, bez tego zadnej nawet najniezwyklejszy odwadniacz bedzie tylko częściowo separował kondensat. U ns podstawą jest osuszacz który ma wielki separator wbudowany z automatem zrzutowym za nim jest separator cyklonowy i odwadniacz 40um na kabinie 2szt juz mniejsze po 40um i na aplikacji ori nordsonoski też 40um i według mnie powietrze mamy dobrze przygotowane bo juz w odwadniaczach na kabinie kondensat sie nie odkłada wiec całość zostaje wytrącona zaraz za osuszaczem. Pamietaj o prawidłowej budowie instalacji pneumatyczne tj . ślepe gałązki itp zeby jak najbardziej zredukować ryzyko przedostania sie bałaganu do lini na których pracujesz. Poczytaj w internetach Pan google nie gryzie i problemy z zasyfiałym powietrzem ma co druga malarnia tylko zawsze wygodniej marudzic ze farba do dupy i tym podobne historie :) pozdrawiamoceń komentarz zgłoś do moderacji