- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
katalog rynku obrobki powierzchniODSŁON: 3713
~ edmund Dodany: ponad rok temu
czy ktos widzial jakies poprzednie wydania katalogu rynku obrobki powierzchni? co tam mozna znalezc?
-
~ Marys 3 ponad rok temu to chyab kolejne wydanie katalogu lakierni tylko tytuł uległ zmodyfikowaniu:)oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ edmund 2 ponad rok temu dzięki za wyczerpującą odpowiedź:) a co w tym katalogu można znaleźć? czy to jest baza firm czy co?? sprawdziłem na tej stronie i nic nie mogłem na ten temat znaleźć:(oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ adams 1 ponad rok temu ja znalazłem cos takiego na tym forum: Na ponad 100 stronach znajdą się: wykaz lakierni, usługowych i malujących pod własne potrzeby, z uwzględnieniem podziału na techniki malowania, wykaz galwanizerni usługowych z uwzględnieniem podziału na rodzaj wykonywanych procesów, podstawowa wiedza teoretyczna z zakresu: - malowania proszkowego - malowania ciekłego - galwanotechniki oferta firm sprzedających farby, aplikacje i gotowe urządzenia lakiernicze. to było kiedyś zamieszczone o katalogu lakierni a tera nazwali to rynku obrobki powierzchni, nie wiem czy sie cos zmienilo oprocz tytulu,ale jak masz jakies pytania to zadzwon pod nr redakcji tam zawsze odpowiadaja na pytania lub napisz e-mailoceń komentarz zgłoś do moderacji